Potresna ispovijest Natalije iz DNK: Odložena emisija jer je djevojku muž skoro ubio od batina, ona potom razbila prozor i pobjegla

Vijesti

Voditeljka DNK Natalija Simović je progovorila o teškim trenucima jedne djevojke koja je doživljavala nasilje punih 7 godina od strane svog muža.

Voditelja Ivana Gajića je interesovalo da li je Natalija imala neke šokantne momente dok je vodila emisiju DNK. Voditeljka se složila da jeste, a potom se osvrnula na jedan događaj gdje je snimanje emisije bilo otkazano jer je muž pretukao ženu do te mjere da je jedva ostala živa.

” Trebali smo da snimamo prije otprilike dvije nedjelje jednu priču. Dogovorili smo ljude, kombi i sve ostalo što je trebalo. Zatim je na našu grupu gdje se dogovaramo reditelj stavio slike učesnice koja kaže ja nisam sposobna da snimam. Snimaćemo za nedjelju dana. Zašto je to bilo tako? Zato što ju je tadašnji muž, još uvijek zakoniti muž, pretukao do te mjere da je ona jedva ostala živa. Ja kada sam vidjela slike bilo mi je jako teško. Prošle nedjelje smo bili kod nje i ja sam vidjela ispred kuće slomljeno staklo. Da bi ona ispričala kasnije da dok ju je mučio pokušavala je da pozove policiju, ali se ona nije javljala. Potom je razbila staklo da bi pobjegla iz kuće i samim tim od njega. To su strašne priče” kazala je voditeljka DNK u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Navela je i da se ta emisija emitovala ove srijede i apelovala na organe da se bave tim stvarima.

“Ta emisija se emitovala u srijedu i ja sam ponosna na to ako mi možemo svake srijede kada se emituje to da utičemo na svijest žena da ne dozvole nasilje. Takođe i na svijest organa da se time bave. Ako vide priču koju smo ispričali, a koja je istinita, bez obzira što se sada to ne dešava. Zašto ne obiđu tu ženu i vide kako ona sada živi i da li ima neki problem? Isto mislim i za socijalne službe” navela je voditeljka.

Dodala je da je mužu određena zabrana prilaska.

“Njemu je određena zabrana prilaska. Onaj prvi momenat na 20 dana. Ona je takođe rekla da se više neće miriti na sudu. Trpjela je nasilje 7 godina. Ona jeste njega prijavljivala, ali i njena je krivica. Vjerujem da je to dio onog stokholmskog sindroma u koju žrtva upadne jer teško da bi ko trpio nasilje 7 godina nad sobom i djecom. Ali dobro ona je osvijestila to u svojoj glavi, ne samo zbog sebe nego i zbog svoje “– rekla je voditeljka.

Voditeljka je takođe istakla da je on zapravo dobar otac, ali da prema ženi nije bio muškarac.

“On nije upisan kao otac djece. Ona je kod sebe u prethodnom periodu počela da primjećuje znake duboke depresije i nestabilnosti. Djeca će joj završiti u domu. On prema djeci nije loš, on je loš samo prema njegovoj ženi. Tako da je ona htjela i njemu da dokaže da on nije loš otac. Pa tako ako ona ode u psihijatrijsku bolnicu djeca mogu da odu kod svog oca ” kazala je voditeljka.

 

 

Podijeli članak: