POTRESNA ISPOVEST GOCE TRŽAN O UBIJENOM KUMU: Želim da se izvinim njegovoj porodici, da kum nije bio povezan s nama…

Vijesti

Ubistvo Maria Trtića (28) mnogo  potreslo je popularnu pevaöicu Gocu Tržan i njenog supruga Radomira Novakovića.

Goca i Raša ne mogu da se pomire sa činjenicom da njihovog kuma više nema. Njih dvoje su se juče na groblju u Đurđevu oprostili od Maria…

“Zašto? Zašto on? Zašto Mario? Prvo, želim da se izvinim njegovoj porodici koja zbog mene trpi se ovo. Da kum nije povezan sa nama posvetili bi mu mali pasus u novinama na stranama hornike. Razumem vaš novinarski posao, ali onda se tako ophodite. Ovako se pišu nagađanja i seoske priče zbog koih je možda i tako tragično nastradao”, kazala je Goca koja je potom zaplakala.

“Bili smo nerazdvojni. Besan sam što je sve tako ispalo. On je bio sve, samo ne onakav kako je predstavljen u medijima. Nikome nikada ni dinar nije bio dužan, a kamoli da je uzimao od zelenaša. Pravden, blag, srdačan, pošten… Nikada opsovao nije, bio je najbolji muž na svetu…

Bio je sve što većina nije i ne može da zamisli da se takav uopšte može biti. Možda ovaj pokvareni svet i ne zaslužuje tako neiskavreno biće. Cela prodica je vredna i poštena i nećemo dozvoliti da se u medijima bilo ko igra s njima. Moj kum je bio moj oslonac, moj glas razuma i moj drugi brat”, kazao je Raša. Goca dodaje da njena ćerka Lena obožavala Maria, dok Raša ističe da je njegov kum bio dečko za primer.

“Krvnika koji nam ga je uzeo nema ko ni da sahrani. Pozdravljam velikog boga i pitam ga: “Zašto?” Nama koji smo ostali bez njega jedino nam preostaje da barem jedan dan u životu budemo kao Mario i popravićemo svet. Još jednom njegovoj supruzi i porodici velika podrška i izvinjenje zbog naslovnih strana”, kazao je Raša s knedlom u grlu.

Podsetimo, Mitar Vuković (66) je ubio  u dvorištu svoje porodične kući u Đurđevu Maria Trtića (28), a potom izvršio samoubistvo.

Podijeli članak: