POTPISAO UGOVOR: Novak Đoković ulazi u RIJALITI! (FOTO)

Rijaliti

Definitivno je prvi teniser sveta sve šokirao ovom iznenadnom odlukom.

Novak Đoković, najbolji teniser na svetu, je potpisao ugovor sa “Amazonom” da naprave rijaliti, u kojem će on biti glavni akter, tokom njegove sezone u 2017. godini.

“Veoma sam srećan što imam podršku, kako moje porodice, tako i mog tima sa kojim radim. Moji fanovi slave i pate zajedno sa mnom, od kako sam započeo karijeru na teniskom terenu. Sada želim da podelim sa njima moje svakodnevne rutine i stvari koje su meni važne: vrednosti, moja uverenja i navike, kao i da ih upoznam sa neverovatnim ljudima koji su uvek uz mene “ kazao je tom prilikom Novak.

Novak, radni naziv ove emisije, će se emitovati na Prime Instant video platformi u Americi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Austriji i Japanu.

” Ne postoji dovoljno superlativa kojim bih opisao Novaka, jednog od najuspešnijih i najpečatljivijih sportista na svetu. Ljudi će imati priliku da zavire u um svetskog šampiona, supruga i oca, ali i da upoznaju neverovatan tim koji je uvek uz njega “  rekao je Konrad Rigz iz kompanije “Amazon”.

Pored našeg tenisera, emisija Novak takođe otvara poglavlje jednog može se reći novog novog žanra  jer su teniseri uglavnom bili izvan rijaliti emisija.

Kako će sve to izgledati ostaje nam da vidimo.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: