Poslije pobačaja sam… Seka Aleksić otkriva sve nepoznate detalje svoje najveće tragedije

Estrada

Pjevačica Seka Aleksić prije samo par dana dobila je najljepšu vijest koju jedna žena može da dobije, a to je da će ona  postati majka. Njenoj sreći nije bilo kraja kada joj je doktor rekao da je u blagoslovenom stanju.

Medjurim Seka je preživjela veoma težak period kada joj je u januaru 2011. godine ustanovljena vanmaterična trudnoća. Nakon toga, pjevačica je upala u višemjesečnu depresiju.

“Moj suprug i naše porodice su sve vrijeme bili uz mene, ali i pored toga, moje stanje bivalo je sve gore. Danima ništa nisam jela, a nisam bila sposobna ni da govorim.

Samo sam željela samoću. Prijatelji su me zvali ali sam isključila telefon i poslije svega toga jedino mi je prijala samoća, “ kazala  je Seka  za Story, otvorivši dušu.

Seka je pritom javno otkrila kako je jedini našla spas u manastiru, tako što je vodila duge razgovore sa monasima koji su na nju djelovali više nego blagotvorno.

Ubrzo nakon toga, je  počela ponovo da živi punim plućima, da se smije, voli, odnosno da bude ono što je bila prije nego što je imala vanmateričnu trudnoću.

Nakon svih muka kroz koje je prošla, Seki se konačno ispunila dugo očekivana želja, pa se pjevačica uveliko sprema za ulogu majke. Uz pomoć svog supruga, Veljka je promijenila stil ishrane jer ne želi ništa da prepusti slučaju.

Pjevačica je odlučila da ne želi sa javnošću da dijeli svoju najdublju intimu što je skroz razumljivo, jer je u ranoj trudnoći, a poučena predhodnim iskustvom, ipak za sada ne želi da brza.
(Story.rs)

Podijeli članak: