POSLEDNJE REČI MONSTRUMA IZ RAKOVICE: Posle ovih priča u ćeliji, cimerima je postalo jasno da će se USKORO UBITI

Vijesti

Pre nego što je staklom sebi prerezao vrat u ćeliji CZ, Marko Nikolić, koji je ubio svoju  bivšu suprugu i sina, cimerima kazao da je zaslužio sve što mu se dešava…Marko Nikolić (43), koji je u julu prošle godine ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio svog sina Mihaila (4) i bivšu suprugu Maju (38), je preminuo u subotu uveče u Urgentnom centru. Monstrum je 30. decembra prerezao sebi vrat u zatvorskoj ćeliji CZ, gde se mesecima nalazio u pritvoru.

Prema saznanjima Kurira, Nikolić se nekoliko poslednjih dana ponašao mnogo drugačije nego ranije, a cimerima sa kojima je delio ćeliju uoči samoubistva rekao je da ne zaslužuje da živi.

” Zaslužio sam sve što mi se dešava! Ceo život sam loš čovek, ne zaslužujem da živim! Zato sam ovde gde sam sada”  kazao je navodno Marko Nikolić. Ove poslednje reči koje je progovarao sa cimerima bile su najava da će uskoro presuditi samom sebi.

Nakon informacije da je Nikolić pokušao da se ubije u zatvoru, Majina sestra Branislava Katanić kazala je za medije da bi bila tragedija da monstrum sada umre.

“Živim za dan da mu vidim lice kada mu budu čitali presudu” kazala je Katanićeva.Međutim, ona juče nije odgovarala na pozive novinara Kurira.

“Trojica cimera momentalno su skočila i pokušala da mu pomognu… Oni su vikali i dozivali čuvare, koji su uleteli u Nikolićevu ćeliju. Tokom guranja, on je posekao zatvorenika koji mu je bio najbliži, ali mu je, na svu sreću, naneo samo lakše povrede. Međutim, rana na njegovom vratu bila je ogromna” govori izvor Kurira.

Nikolić je momentalno kolima Hitne pomoći transportovan u Urgentni centar, gde su ga lekari operisali.

“Vaskularni hirurzi su četiri sata pokušavali da povežu presečene vene i arterije. Po završetku operacije, Nikolić je prebačen na odeljenje intenzivne nege, gde je i dalje bio u teškom stanju. Nakon nekoliko sati on je podlegao povredama “ kazao je naš sagovornik.

KUrir

Podijeli članak: