PORODIČNA TRAGEDIJA: Majka zatekla sina (23) kako siluje svoju 13-godišnju sestru

Vijesti

Stevan Ć. (23)je  lišen  slobode zbog sumnje da je u porodičnoj kući u Pančevu silovao svoju maloljetnu sestru po majci M.M. (13). Silovanje je policiji prijavila Stevanova majka, koja ga je zatekla kako leži na sestri. Kako Alo! doznaje, Stevan Ć. je nakon silovanja sestre pretukao babu kako bi je spriječio da dozove majku.
On je u policiji na saslušanju negirao da je silovao djevojčicu, ali i da je pretukao babu. Samo je rekao da to nije istina i više nije želio da priča ” govori izvor navodno blizak slučaju.

Prema izjavama ukućana, djevojčica je ispričala da ju je brat prvi put odveo u sobu i zatim je oborio na pod. Ona je prvo pomislila da je neka igra u pitanju, ali ubrzo je Stevan počeo da se svlači, a njoj je čvrsto stavio ruku preko usta kako ne bi mogla da zapomaže. Tada je i 13-godišnju djevojčicu skinuo i prisilio je na odnos. Nakon toga, on joj je zaprijetio da nikom ništa ne priča jer se neće lijepo provesti “pišee Alo!.

Tinejdžerka, navodi ovaj sagovornik, nije ništa govorila zbog prijetnje, ali već sljedećeg dana Stevan je opet, dok su ukućani spavali, uhvatio sestru i prisilio je na gotovo isti način na se*sualni odnos.

“Tom prilikom djevojčica je uspela da mu skine ruku sa svojih usta i počne da doziva pomoć. Stevan je mislio da to niko neće čuti jer je bilo dva sata poslije ponoći. Ipak, djevojčicina baka je čula njeno zapomaganje, pa je brzo pozvala Stevanovu i djevojčicinu majku. Kada je ušla u sobu, ona je vidjela svog sina kako zlostavlja svoju sestru, odnosno njenu kćerku. Počela je da viče i da ga udara” govori izvor.

Uplašena djevojčica u pratnji majke došla je u policiju, a nakon saslušanja je upućena na ginekološki pregled. M.M. je sve do detalja ispričala. U nedjelju rano ujutro lišen je slobode Stevan Ć.. Njihove komšije nisu htjeli da komentarišu događaj, rekavši da se radi o finim i vrijednim ljudima i da ne znaju šta se dešava u nihovoj kući.

 

(Alo.rs)

Podijeli članak: