PORODICA U HAOSU: Kija u Zadruzi, nema pojma šta joj se desilo sa majkom i ocem! TUGA!!!

Rijaliti

Burna dešavanja u domu zadrugarke dok je ona u rijalitiju…

Nadu Zeljković, Kijinu majku, ekipa “Pulsa” je zatekla  u krevetu dok se oporavljala od operacije, a o njoj brine majka…. Nakon što je ljubazno odgovorila na sva pitanja, nije željela da se fotografiše.
” Moja kćerka i ja ne pripadamo ovom svijetu šou-biznisa, mi smo obične radnice. Moju podršku uvijek ima, ja sam njena majka i uz nju sam. Šta god da odluči, ja ću je podržati… Čak i ako odluči da se pomiri sa Slobom, šta ja tu mogu. Nikad ne bih Kristinu dovela da bira između roditelja i partnera, ne treba niko to da natura. Ja to mom djetetu ne bih učinila nikad, zbog njene sreće. Na početku njihove veze sam joj rekla da je on neradnik, ona se na to naljutila i ja sam poslije odustala. Ona sama treba da donosi svoje odluke, punoljetna je. Moje je sad samo da se oporavim, oba stopala sam operisala, čukljeve. Važno je samo da smo mi svi živi i zdravi, nek djeca imaju svoje brige “govori Nada. Ona na to još dodaje:

” Kad malo bolje razmislim, najsrećnija bih bila da Kija izabere nekog drugog, da nađe svoju ljubav. Tako sam i ja ljubav svoju birala, a sudbina mi igrom slučaja liči na Luninu.

Kristinin otac je tada bio oženjen, oni su tada bili rastavljeni, supruga mu je živjela u Njemačkoj, ali formalno su bili u braku… Ja sam nju čak i poznavala, ona je konobarica poput mene. Miloš i ja smo bili u vezi 10 godina, a zatim sam odlučila da sama idem dalje kroz život. Nije nam ništa falilo, radila sam zaista puno, ali nije mi bilo teško za moje dijete da radim.”

Kijinog oca Miloša Kockara ekipa nije zatekla u porodičnom domu, a kako su od komšija saznali, razlog je narušeno zdravlje.

“Miloš je otišao u bolnicu, već neko vrijeme mu nije dobro. Izgleda će ga operisati, stigle su ga godine, on je star čovjek, a i zdravlje ga više ne služi. Restoran koji drži sad više ne radi kad on nije tu” kazali su njegovi prijatelji.

ekskluziva

 

(Alo.rs)

Podijeli članak: