POPULARNI PEVAČ SE PONOVO OŽENIO: Njegova izabranica će vas iznenaditi !

Ljubav

Rokvić je majku svojih sinova Nikole i Marka po drugi put odveo pred matičara,,, gde su se jedno drugom zarekli na večnu ljubav.

Marinko Rokvić se ponovo se oženio! Kako saznaje Kurir, pevač se nedavno po drugi put venčao i to sa suprugom Slavicom, s kojom ima dva sina Nikolu i Marka.

Nakon što se pevačeva supruga pre nekoliko meseci vratila u porodični dom i opet mu pružilašansu da ispravi svoju grešku koju je učinio zbog preljube s mlađom devojkom iz Makedonije, Marinko Rokvić ju je opet zaprosio i odveo pred matičara…

 

Žena za sva vremena

“Marinko je shvatio da je Slavica žena za sva vremena i da njegov život bez nje nema nikakvog smisla. Svestan je svojih grešaka, zbog kojih se iskreno pokajao. Kada se Slavica odselila od njega i otišla da živi kod sestre Suzane, oni su komunicirali zbog dece, ali nije bilo nagoveštaja da će uslediti pomirenje…

Pre godinu dana su se i sudski razveli, što je svima teško palo.

Redovno su se viđali, šetali unučiće, sastajali se na porodičnim ručkovima i vremenom su se ponovo zbližili. Sinovi nisu želeli da se mešaju u njihov odnos, ali Marinko je na sve načine pokušavao da povrati Slavicu. Lepim gestovima i manirima osvojio je njeno srce kao prvog dana zabavljanja “ govori  naš izvor i na to još dodaje da je Marinko na svoju ruku organizovao venčanje.

Iznenađenje

” Rokvić nije ništa pitao Slavicu, već ju je iznenadio. Odveo ju je kod matičara, ona se tada šokirala, a potom je priredio ručak u jednom restoranu, gde je prisustvovala cela porodica i najuži krug prijatelja. Sve je šmekerski odradio”  govori  naš izvor.

 

I FOLK PEVAČ ŠABAN SE DVA PUTA ŽENIO GOCOM

Šaban Šaulić se od supruge Gordane takođe razveo, ali kasnije su se opet venčali i dan-danas su u braku.

“Gocu sam prevario. I to dvaput. Razveli smo se jer sam napravio s*anje. Žena poludela, kaže: “Ako ćeš ti tako, ajd mi da završimo.” Ja se nisam još otreznio i odgovorio sam joj da može. Potpišem nešto, kad ono zahtev za razvod. Onda trči, moli. Bili smo razvedeni, oko 15 do 17 dana, a posle smo se ponovo venčali” KAZAO  je Šaban.

 

Kurir

Podijeli članak: