Ponovo svadba: Kim se udaje! Nikad ne bi pogodili za koga?

Lifestyle

Nije neka nofa informacija da starleta  Kim obožava da je u centru pažnje, to smo svi znali i ranije. Njoj uopšte  ne smeta da obuče skaradnu haljinu ili preko noći izblajha kosu iako dobro zna da će biti potpuni promašaj, kako bi napunila gornje rubrike i naslovnice u tabloidima širom sveta.
Na sve pristaje  zarad reklame. Jer i ona loša je ipak sjajan marketing. Koliko god to kontradiktorno izgledalo, u njenom slučaju pokazalo se kao tačno.

Medjutim ovog puta smislila je nešto sasvim “novo”. Ponovo će izgovoriti sudbonosno „da”. Ne, nije u pitanju drugi tajanstveni muškarac, već Kanje Vest. Tako je, isti onaj kome je prošle godine rekla „da”.

Najpopularnija starleta na svetu rešila je obnovi zavete sa svojim suprugom na prvu godišnjicu braka i time učvrsti svoju ljubav sa njim. Ili poziciju na lestvici popularnosti? Prema pisanju tabloida „Radaronline” Kim i Kanje obnoviće svoje zavete u gradu ljubavi  Parizu, gradu u kome bi popularni reper voleo da jednoga dana živi sa svojom porodicom.

To će biti još jedan veliki glamurozni događaj ove godine, a kako kažu, pripreme su uveliko u toku.

Najveća podrška i svakako najvažniji savetodavac kada su finansije u pitanju je Kris Džener koja je uverena da će ovim događajem zaraditi desetine miliona dolara.

Šta mislite o ovome ?

 

 

Podijeli članak: