Vijesti
0

POLICIJA UPOZORAVA: Ako vam se učini da vidite dete kako sedi na ulici usred noći, NIKAKO NE IZLAZITE IZ VOZILA!!!

Ni ne slutite šta vas nakon toga čeka! Kriminalci će uvek smisliti razne načine da dođu do svog plena… Medicinska sestra (33) iz Kalifornije je, vraćajući se sa posla oko pola 2 ujutru, videla na ulici dete kako sedi. Nije mogla dobro da vidi pošto je noć, ali bila je reč o lutki… Odmah je […]

Podijeli članak:
POLICIJA UPOZORAVA: Ako vam se učini da vidite dete kako sedi na ulici usred noći, NIKAKO NE IZLAZITE IZ VOZILA!!!

Ni ne slutite šta vas nakon toga čeka!

Kriminalci će uvek smisliti razne načine da dođu do svog plena… Medicinska sestra (33) iz Kalifornije je, vraćajući se sa posla oko pola 2 ujutru, videla na ulici dete kako sedi. Nije mogla dobro da vidi pošto je noć, ali bila je reč o lutki… Odmah je zaustavila auto kako bi pogledala dete. Na svu je sreću odlučila je da ostane u kolima. U tom momentu, pojavili su se razbojnici koji su se krili iza drveta. Poneli su motke, pomoću kojih su hteli da provale i ukradu joj automobil, ali je on bio automatski zaključan.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  EKSKLUZIVNO: Aca Lukas otkrio pravi razlog zbog kojeg je završio u bolnici, a ima veze sa polnim organom!!!

Žena je dodala gas, prešla preko lutke i istog momenta pozvala policiju. Upravo bi ovako trebalo da se ponašate u ovoj situaciji, a tako savetuje i policija…

Kriminalci u Srbiji su takođe usvojili ove metode prevare, na koje ljudi uglavnom padaju i ostaju bez vozila, a neretko budu i prebijeni…Ukoliko vam se desi bilo šta slično, nemojte odmah istrčavati iz auta, možda je reč o prevari. U SAD-u su mnogi tako ostali bez svojih automobila.

Čuvajte se prevaranata!

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!