Vijesti
0

Policajac iz Nevesinja otkrio detalje svoje otmice: Napravili mu sačekušu na putu, uzeli 3.000 KM i…

Za policajcem iz Nevesinja Milošem Grahovcem se tragalo četiri dana, a pronađen je u nedjelju navečer, pored puta u mjestu Divin. Nakon što je hospitalizovan dao je izjavu postupajućem tužiocu te otkrio šta mu se desilo. Šta je Grahovac rekao o svojoj otmici, ispričao je portparol Tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović. Grahovac je naveo kako […]

Podijeli članak:
Policajac iz Nevesinja otkrio detalje svoje otmice: Napravili mu sačekušu na putu, uzeli 3.000 KM i…

Za policajcem iz Nevesinja Milošem Grahovcem se tragalo četiri dana, a pronađen je u nedjelju navečer, pored puta u mjestu Divin. Nakon što je hospitalizovan dao je izjavu postupajućem tužiocu te otkrio šta mu se desilo.

Šta je Grahovac rekao o svojoj otmici, ispričao je portparol Tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović. Grahovac je naveo kako je otet nakon što je sletio automobilom gdje mu je bio prepriječen put.Prema njegovoj pretpostavci, otele su ga četiri osobe i držale zatočenog četiri dana. Vezali su mu ruke i noge te uz prijetnju oružjem uzeli novac u vrijednosti od 3.000 KM.

Kako ATV saznaje, Grahovac ne zna ko su otmičari s obzirom na to da su imali fantomke na glavi, kao ni to gdje su ga držali zatvorenog.

Policija i tužilaštvo s oprezom uzimaju sve izjave s obzirom na razne priče koje se mogu čuti o ovoj otmici, uključujući i to da je riječ o dugovanju.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  BLATO, MULJ I VELIKI OČAJ: Ovako izgleda Uljma dan posle poplave...

Inače, protiv Miloša Grahovca se vodi postupak u Tužilaštvu BiH, a sumnjiči se da je u promet stavio lažni novac. Zbog toga je i suspendovan sa mjesta policijskog službenika Policijske stanice Nevesine.

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!