Lifestyle
0

POKUŠAVA DA ZATAŠKA: Pevač traži pomirenje ali pretučena ljubavnica oštro odgovara i otkriva JOŠ DETALJA nasilja!!!

Halid Muslimović je preko svog advokata uputio molbu Sonji Bašić, bivšoj ljubavnici koju je navodno pretukao pre dve nedelje, da bi prestala da se oglašava u javnosti, u obećanje da će joj dug od 94.500 evra vratiti u ratama…. Muslimović je već dva puta preko svojih advokata, zatražio primirje sa Bašićkom. Prvo je zamolio da […]

Podijeli članak:
POKUŠAVA DA ZATAŠKA: Pevač traži pomirenje ali pretučena ljubavnica oštro odgovara i otkriva JOŠ DETALJA nasilja!!!

Halid Muslimović je preko svog advokata uputio molbu Sonji Bašić, bivšoj ljubavnici koju je navodno pretukao pre dve nedelje, da bi prestala da se oglašava u javnosti, u obećanje da će joj dug od 94.500 evra vratiti u ratama…. Muslimović je već dva puta preko svojih advokata, zatražio primirje sa Bašićkom.

Prvo je zamolio da više ništa ne govori u medijima, kao i da se njih dvoje sretnu i popiju na miru kafu. Evo šta je Sonja Bašić rekla na ova saznanja.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Potresna ispovijest žene koju je Anabelin muž ostavio trudnu: Nazivala me prostitutkom, a on mi je prijetio jer...

“Tačno je, ali ja neću odustati, suviše sam povređena. Što se tiče viđanja sa njim, od toga nema ništa, neka zaboravi na to. Tu kafu Halid i ja nećemo popiti” kazala je Sonja.

Napominje da je sve počelo kada je tražila da joj vrati novac..

svet

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!