Pogoršalo se posle NG: Ovo su najnovije vesti o zdravstvenom stanju Mire Škorić “Vi planirate, Bog se smeje”

Lifestyle

Bila je sasvim u redu do pre nekoliko dana, ali onda je odjednom…
POpularna pevačica Mira Škorić je ugrozila svoje zdravstveno stanje zbog snimanja novogodišnjih programa, pa zbog visoke temperature danima ne ustaje iz kreveta. Pevačici je toliko pao imunitet da je morala na infuziju.

“Sve je bilo ok do pre nekoliko dana. Još pred Novu godinu osetila sam se malaksalo, stezalo me je u grudima, ali sam mislila da će proći. Budući da kod kuće imam studenta medicine, morala sam da poslušam savete ćerke Milice i odmah sam se obratio lekarima. Primila sam čak dve infuzije i verujte da nigde ne izlazim iz kuće… Poslednjih meseci sam se baš preforsirala oko snimanja šoua “TLZP”, a kasnije i novogodišnjih programa, pa mi je opao imunitet “ govori Mira za Kurir.

Pevačica će najradosniji praznik obeležiti s porodicom.

“Božić ću da proslavim, kao i svake godine, s porodicom i nadam se da će mi biti bolje, da mogu da nastavim s nastupima, ali i ostalim planovima i neodložnim obavezama koje imam”  govori Škorićka.Inače, pevačica na proleće planira veliki solistički koncert u Beogradu, nakon čega se seli u Nemačku kod verenika Jozefa Milera.

” Znate onu čuvenu “Vi planirate, bog se smeje.” Planovi postoje, ali još uvek ne želim da ih otkrivam. Mogu samo da kažem da je Nemačka prelepa i odlično uređena zemlja “ nedavno je kazala pevačica.

srbijadanas

Podijeli članak: