Pogledajte u kakvim uslovima je živeo i nažalost preminuo otac Seke Aleksić! (FOTO)

Nekategorisano

Milorad Aleksić je preminuo u Loznici, a evo i kako izgleda dom u kojem je živeo otac poznate folk pevačice Seke Aleksić.
Otac Seke Aleksić je preminuo  na Badnje veče, 6. januara, u bolnici u Loznici gde je ležao na Grudnom odeljenju!!

Dva dana kasnije, 8. januara, Milorad Aleksić je i sahranjen,, a dvojica njegovih dobrih prijatelja pristala su da za medije govore o njegovom životu, ali i odnosu sa njegovom ćerkom Sekom!

Kako govore, folk pevačica Seka oca navodno nije posećivala, osim u poslednje vreme koje je Milorad proveo u bolnici.

“Tačno je da mu je uplaćivala svakog meseca 40.000 dinara. Zapravo, ne ona nego Veljko. Ali Milorad je mnogo pio. Zaduživao se u kafanama, pa kad dobije te pare, samo vrati dugove… Ruku na srce, kad je shvatila da će umreti dolazila je u bolnicu da ga obilazi, htela je da ga prebaci u Beograd na lečenje, ali su svi shvatili da je kasno. Trebalo je o njemu da brine dok je bio živ. Koliko ona ima para, mogla je više da mu daje ” kazao  je Miloradov dobar prijatelj Siniša.

Siniša govori  da mu je žao što, po njegovom mišljenju, Milorad nije sahranjen onako kako je zalužio.

“Bilo je nas desetak. Došla je Seka s majkom i suprugom Veljkom. Ali bolje da nije došla. Nisu dozvolili da se štampaju umrlice, da se objavi čitulja, pa niko nije ni znao da je Srbin, kako smo ga zvali, umro. Ljudi su ga voleli, došlo bi mnogo sveta. Ovako, ispraćen je kao pas. Nije zaslužio takvu sahranu. Ja zato nisam ni hteo da joj izjavim saučešće, duša me boli zbog Milorada…. Imao je tumor, a zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo jer se smrzavao. Dobio je upalu pluća od hladnoće, jer nije imao para da kupi drva. Imao je samo dva jorgana i ćebe.Poslednjih nedelja nije mogao da hoda i jede… Umro je u bedi”  rekao je Siniša za Informer.

Drugi prijatelj sada već  pokojnog Milorada, Aleksandar Stanić zvani Šinter, takođe tvrdi da Seka oca nije posećivala.

“Seka ga nije posećivala, nije dolazila uopšte tako da je dobro što je sad došla. Na sahrani je bilo 15-20 ljudi, među kojima ona i Veljko. Inače, ona mu je slala svakog meseca 40.000 dinara. Živeo je u iznajmljenom stanu. Sa tim novcem je mogla porodica da živi, a on nije hteo ni drva da kupi, popije sve. Nije brinuo o sebi, imao je dosta dugova po kafanama. Bio je legenda, boem. On je voleo da popije dosta, svaki dan je jeo kuvana jela u kafani. Zvali smo ga Srbin pravi mangup je bio u svoje vreme, legenda jedna. Bio je u vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, gde je završio zanat za mašinobravara”  kazao  je Stanić za Srpski Telegraf.

A mi vam donosimo i slike stana u kom je živeo Milorad!

Telegraf

Podijeli članak: