POBEGLA OD SVIH: Našu pevačicu policija jedva pronašla i vratila kući !!!

Lifestyle

Popularna pop pevačica Maja Nikolić nikada nije krila da je ljubav najveći pokretač svega, kao i da je zbog nje spremna da uradi baš sve, o čemu svedoči i njena šokantna priča iz davne 1991. godine, kada je imala samo šesnaest godina…

Maja je, naime, tada bila toliko zaljubljena u svog momka da je, bez znanja roditelja, spakovala kofere i iz Niša se uputila u daleku Nemačku, iz koje ju je deportovala tamošnja policija.

“Ja sam zbog ljubavi sa šesnaest godina otišla u Bremen, pa me je tata vraćao sa policijom iz druge države u Srbiju” kazala je Maja ovu zanimljivu priču za “Pink.rs”, a potom otkrila da njen otac nije mogao ni da sanja gde mu je otišla ćerka.

“Spakovala sam se i iz Niša otišla u Frankfurt autobusom, kupila povratnu kartu, a odatle do Bremena auto-stopom, kao da je sve to normalno, bez obzira da li bi me neko silovao, napao… Uopšte o tome nisam razmišljala. Rekla sam tati da idem na šahovski turnir u Šumarice, časna reč! Bila sam najbolja u šahu tada…

Trudila sam se da me tata ne provali, pa sam ga zvala svaki drugi dan da mu saopštavam rezultate sa turnira, a on čuje iz daleka galamu, gužvu… Posle četiri – pet dana me je provalio”kazala je Maja.

Čim joj je otac saznao gde je, odmah je kontaktirao nemačke državne organe, kako bi mu ćerku po hitnom postupku bila vračena kući.

” Pozvao je državnu policiju, uspeli su da me pronađu i odmah su me vratili kući. Kad sam se vratila, otac mi je rekao da sam potpuno luda. Rekla sam tati:”Ja mogu opet da pobegnem. Hoćeš tako ili da me pustiš?” kazala je Maja. Ona je na kraju dodala:

“Sa tim čovekom sam bila tri i po godine, ja sam imala samo šesnaest godina… Što si mlađi, to su ljubavi vatrenije, jače i iskrenije. “

Podijeli članak: