POBEDNIK ZVEZDA GRANDA IMAO SAOBRAĆAJKU: Jedva sam preživeo udes ispred kuće!

Estrada

Krenuo sam da kupim sličice. Na mene je velikom brzinom naleteo vozač, koji me je toliko jako udario da sam leteo nekoliko metara, kaže Haris Berković
Slavi dva rođendana Haris Berković
Haris Berković, osim pobede u takmičenju „Zvezde Granda“, koje je održano u nedelju hali „Boris Trajkovski“ u Skoplju, ovih dana slavi i svoj drugi rođendan. Naime, pevač je pre desetak godina doživeo težak udes iz kog je jedva ostao živ.

Harisa je u osnovnoj školi udario automobil, a on i dan-danas nosi traume zbog svega  toga.

– To je bilo najgore životno iskustvo koje sam imao. I dan-danas se sećam tog dana kao da je juče bio. Nesreća se dogodila u blizini moje kuće kada sam izašao do prodavnice da kupim sličice za album. Na mene je velikom brzinom naleteo vozač koji me je toliko jako udario da sam leteo nekoliko metara. Kad me je majka videla kako ležim nepomično, nije mogla da prestane da plače – priseća se nova zvezda „Grana“ i nastavlja:

U nesvesnom stanju su me prebacili u bolnicu i tamo su se borili za moj život. To leto nikad neću zaboraviti. Danas sa pobedom proslavljam i svoj drugi rođendan. Mislim da mi je ta nesreća na neki način promenila život. Često se setim toga i mislim da treba da živimo svaki dan kao da je poslednji. Nikad se ne zna šta može da se dogodi, niko ne zna šta mu sutra donosi – završava Haris.

Njegova mama Amra, koja mu je tokom takmičenja bila najveća podrška, sa suzama u očima se seća tog dana:

Bila sam u šoku kada se to dogodilo. Ne znam kako sam preživela taj dan. Srećom, bog nas je pogledao i sve se završilo kako treba. Moj Haris je danas srećan i ja sam najponosnija majka na svetu – govori  Amra.

Podijeli članak: