PIJANI VOZAČ UBIO MAJKU I BEBU: Stravična nesreća kod Aleksinca, dvoje mrtvih u smrskanom golfu!!!

Vijesti

STRAŠNO Dragoljub J. (45) je uhapšen  zbog sumnje da je vozio sa 1,2 promila i usmrtio Jovanu Ljubić (27) i njenu šestomesečnu ćerku, teško povređeni njen trogodišnji sin i suprug Dragiša (27)…Dragoljub J. (45) je uhapšen zbog sumnje da je pijan kombijem kod Aleksinca udario otpozadi u automobil u kojem se nalazila četvoročlana porodica Ljubić iz Prokuplja. Jovana Ljubić (27) i njena šestomesečna ćerka poginule su, a lekari se još bore za život njenog trogodišnjeg sina i supruga Dragiše (27).

Dragiša je vozio porodicu u “golfu” na auto-putu kad ih je između Niša i Aleksinca u petak oko 22 časa otpozadi udario kombi aleksinačkih tablica, za čijim je upravljačem bio Dragoljub J…

“Automobilu u kome se četvoročlana porodica nalazila bukvalno je smrskan zadnji deo, na mestu gde su sedele Jovana i njena beba. Iza njih je u drugim kolima bio prijatelj. Oni su bili zajedno na svadbi. Nesrećni čovek je video sudar. Vozač koji je udario Ljubiće je pobegao, ali je prijatelj odmah pozvao policiju, pa je uhapšen”  kazao  je naš izvor upućen u istragu.

Prema nepotvrđenim informacijama, uhapšeni Dragoljub J. u krvi imao je 1,2 promila alkohola.

“Vozač je po hapšenju uradio alko-test i ispostavilo se da je vozio pijan” kazao  je naš sagovornik.Kako smo saznali, porodica Ljubić je prethodno bila na veselju koje je u Aleksincu pravio Dragišin kolega.

“Ovo je strašno, celo jutro ne možemo da se smirimo. Moja supruga i Jovana su bile nerazdvojne i baš u subotu ujutro su bile zajedno, pre nego što je otišla na svadbu. Za sve nas ovo je ogroman šok” govori  komšija porodice Ljubić.Navodno, Dragiši još uvek nije rečeno šta se tačno desilo i da je ostao bez deteta i supruge.

“Otac mu radi u Nemačkoj, kao i mlađi brat, a s njima u kući živi Dragišina majka. Oni su jedna izuzetna i mirna porodica. Za celu ulicu ovo je strašno i ne znamo kako ćemo da izdržimo ovih dana. Molimo se da sin i Dragiša ostanu živi “ rekla  nam je komšinica.

Porodila se u maju

Dragiša radi u privatnom preduzeću u Prokuplju, a prethodno je bio vojnik po ugovoru… Jovana je vaspitačica i bila je nezaposlena. Svoj život je posvetila deci i porodici, a ćerka, koju je dobila u maju ove godine, bila je svetlost u njihovom životu.

“Baš su nekako sve rešili. Dobili su sina, pa ćerku, Dragiša je radio, a Jovana je čuvala decu dok ne stasaju kako bi i ona mogla da se zaposli” – očajno dodaje njihov prijatelj…

Kurir

Podijeli članak: