PEVAČICIN MUŽ O RADI MATIĆ: Dopisujem se s mnogim devojkama!Rada me iskoristila!

Vijesti

Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), je potvrdio za “Alo! “da se dopisuje sa mnogim devojkama. A  između ostalih i sa Radom Matić (33) iz Beča, o čemu već danima bruje mediji.
Naime Rada ga je juče optužila da je opsednut sektama, dok je on za “Alo!” rekao da ga je ona iskoristila!

“Dopisujem se sa svima jer je postojala šansa da se iza nekog od tih profila krije i Jelenin ubica. S osobom koja se predstavila kao Rada ušao sam u konverzaciju i uglavnom smo pričali o veri. Znate, o religiji, jer ponavljam, mi smo pravoslavci koji slave slavu. I sa ostalima sam komunicirao i pričao o religiji”  govori  Marjanović.

 

Prijatelj Zorana Marjanovića  juče za “Alo!” je kazao da on ne sme u grad da izađe jer ga prolaznici prepoznaju i slikaju na svakom koraku.

“Zbog toga on svoju ćerkicu vodi sada u igraonice van grada. Mala Jana se igra sa mojom unukom i ponekad joj kaže: „Moja mama je nestala”” govori  prijatelj Zorana Marjanovića. On još tvrdi da Zoran nikada nije varao Jelenu, te da mu tako nešto nije padalo na pamet. – On je veoma pobožan. Smatra da je žrtva linča i jedva čeka da Jelenin ubica bude pronađen – otkriva Zoranov drug, koji misli da se pevačica „našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu“.
Rada je juče izjavila da je Zorana upoznala putem društvene mreže Fejsbuk i da je počela da se dopisuje sa njim jer joj se sviđao. Ona je rekla da su nakon toga razmenili brojeve telefona i nastavili dopisivanje.

“Nisam policijski doušnik. Ja sam se sama zainteresovala za Zorana i inicirala upoznavanje. Nakon svega, stekla sam utisak da su svi Marjanovići sektaši, a da je Zoran opsednut sektom, što mi je i pokazao dok smo se dopisivali. Čim je naša prepiska izašla u javnost, prestali smo da se dopisujemo “  govori Rada, koja je juče gostovala na jednoj televiziji.

Prema njenim rečima, pozvala je beogradsku policiju (o čemu je „Alo!“ prvi pisao) i saslušavana je šest sati. Kako navodi, ona je tada ispričala kako je upoznala Zorana.

Međutim, Marjanović tvrdi da je neko deo njihove prepiske iskopirao, a deo montirao kako bi on bio predstavljen kao sektaš.

“Da pojasnim, kada sam se sa Radom dopisivao i pričao joj o „hristovim vitezovima“, mislio sam na simbolično značenje vere. „Hristovi vitezovi“ znače snagu u veru i iskušenje i samo se na to odnose, ali je to neko izvukao iz konteksta i još mnogo toga namontirao. Razlog ne znam i nije mi jasno kuda sve to vodi “ govori  Zoran i navodi da se ne obazire na njeno gostovanje i pojavljivanje na televiziji.
“To je njeno pravo. Neka gostuje gde hoće i neka priča šta god želi. Ja znam šta je istina “ jasan je bio Zoran, koji je potom dodao:

“Rada, ako se tako uopšte zove, osoba je koja je iskoristila moju tragediju kako bi imala medijsku pažnju.” 

 

Rada: Zoran je nije ubio, ali zna ko jeste
Prema njegovim rečima, od tragedije, odnosno ubistva njegove voljene Jelene, njihovu kuću opsedaju osobe koje na sve načine pokušavaju da im pomognu. On je za sada negirao da su ga inspektori ispitivali o njegovoj prepiski sa Radom.
“Iako se u nekim medijima pojavila moja izjava u kojoj sam kazao da znam da mi je Rada podmetnuta, istina je da to nisam rekao “ govori  Zoran.

Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila. Telo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki. Policija još nije otkrila ko ju je ubio.

Uspavao se za Jelenin pomen!

Kako saznajemo, Zoran Marjanović nije se samo dopisivao sa Radom Matić, nego i sa drugim ženama.
“Zoran to radi tajno noću u svojoj sobi. On svojim obožavateljkama pozira čak i nag i šalje im slike. Onda danju spava. Pošto noću ne spava, nego danju, juče je prespavao jutro i nije otišao na Jelenin grob povodom dva meseca od njenog ubistva!” govori izvor „Alo!“.
Kako saznajemo, mala Jana je kod Jelenine majke Zorice Krsamnović i čak nekoliko dana nije dolazila kod oca. J. P.

 

„Neka Zoran radi šta hoće“

S Jeleninom majkom Zoricom Krsmanović juče smo kontaktirali pošto se vratila sa groblja.

“Deco moja, ja živim samo za to da se što pre uhvati ubica moje Jelene. O medijskim napisima da se Zoran sa nekima dopisuje ne želim ništa da komentarišem. Mogu samo da kažem, ukoliko je istina to što se piše, u pitanju je njegov život i njegova stvar je šta će raditi, a sada me izvinite, idem da se posvetim mojoj unuci Jani “ kazala je Zorica.

Podijeli članak: