PEVAČICA NAPRAVILA HAOS: Stoja umalo zapalila hotel! Svi gosti evakuisani! Požar gasilo 15 vatrogasaca!

Estrada

Poznata folk pevačica Stoja Novakovićje je izazvala požar u jednom hotelu u Sidneju, zbog čega je sasvim  malo falilo da ona završi u zatvoru…. Na svu njenu sreću, prošla je samo s novčanom kaznom.

Naime pevačica je haos napravila samo zato što je sama spremala doručak u svom apartmanu… Toster se zapalio, zapištao je protivpožarni alarm, upalio se detektor dima i prskalice, a na lice mesta su stigla tri vatrogasna vozila sa 15 vatrogasaca. Osoblje hotela istog momenta je evakuisalo goste…

“Pošto voli reš tost, Stoja je dva puta tostirala hleb…

Međutim, toster je počeo da se dimi i u kuhinji se ništa nije videlo. Upalio se „smoke alarm“, nastala je panika,a pevačica se tresla od nervoze… Srećom, nije napravila veliku štetu, ali morala je da se pravda pred policijom i direktorom hotela. Taman kad je skupila lovu na australijskoj turneji, ona je morala da izdvoji ogromnu svotu novca da plati kaznu. Imala je sreću što je svako veče radila i punila klubove pa je dobro i zaradila”  govori naš izvor.

Pozvali smo i pevačicu i ona je sama potvrdila naša saznanja.

“Ne želim da se sećam tog dana. Tačno je sve. Žao mi je samo što sam platila kaznu a nisam zapalila cigaretu, već toster. Bar da sam je zapalila, pa da ne žalim”  kazala  je Stoja.

 

Kurir

Podijeli članak: