PEVAČICA KONAČNO PRIZNALA: Ceca otkrila zašto ne želi da ima dečka!

Lifestyle

Detalji!!!

Jedna od naših najpopularnijih folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je priznala da nije raspoložena za ljubavnu vezu, kao i da uopšte  ne primećuje mnogobrojne momke koji posećuju njene koncerte.

“Meni moji koncerti ne služe da bih tražila dečka. Uopšte nisam raspoložena za emotivnu vezu. Lepo mi je ovako, uživam u svojoj slobodi. Sama sam je birala i baš mi je dobro” kazala  je Ceca u emisiji Ekskluziv.

Već i ranije Ceca je govorila da ne voli da iznosi detalje iz svog privatnog života.

Jednom prilikom je izjavila:

“Slobodna sam žena i mogu da budem s kim hoću. Nije mi prvi put da me spajaju sa prijateljima. Spojili su me i sa čovekom kojem sam krstila dete, to mi je bilo neljudski – rekla je Ceca skinuvši sa sebe stigmu žene bez aktivnog ljubavnog života” 

“Ja ne želim da ostavim utisak ucveljene udovice… Već sedamanestu godinu živim sama i za to vreme nisam pokušavala da zasnujem zajednički život ni sa kim. Ne želim da ispadnem prepoštena u očima naroda niti sam se zavetovala na celibat. Imala sam nekoliko veza i vezica,,, neke su trajale duže, a neke kraće… Ne volim da eksponiram svoj privatni život. To je nešto rezervisano samo za mene… S druge strane, mogla sam da se udam još nekoliko puta i da se sa nekim od tih partnera pojavim na parastosu svom pokojnom suprugu jer onaj ko nije svestan da je Željko otac moje dece i da sam ga najviše volela, ne bi mogao ni da bude uz mene”  kazala je Ceca u ovom ekskluzivnom intervju

SRBIJADANAS

Podijeli članak: