PARADA KIČA: U najluđoj noći sevale zadnjice, grudi i CELULIT…

Estrada

Baš svako ko je sinoć za ” najluđu nož/ć u godini” ostao kod kuće i pratio novogodišnji program na domaćoj televiziji je imao prilike da gleda paradu kiča u režiji zvezda sa naše estrade!

Mrežasto, providno, kožno i utegnuto do tačke pucanja, a bilo je i gaćica koje su bljesnule pred milionskim auditorijumom, kao i nedostatka istih… Stajlinzi ovih poznatih  dama sinoć su mnogima ulepšali veče. Ili ih naterali da promene kanal…

Dugogodišnje estradne prijateljice su ovoga puta  odlučile da u najluđoj noći usklade stajlinge, pa su na novogodišnju žurku ušetale u bundama i uskim haljinama koje ističu baš svaku oblinu… Zlata je ovoga puta bila malo odvažnija pa je uparila leopard bundicu i kožnu haljinom sa šlicem na kojem bi joj i Anđelina pozavidela! Čoker i sandale sa cirkonima učinili su ovaj stajling još zanimljivijim, ali ovo nije jedina Zlatina šokantna kombinacija. Ovako je izgledala u ulozi folkerke Pokahontas.

FOTO:

 

 

Da li nosi gaćice ili ne nosi,  pitali su se kada su Nedu videli u ovom “golom” kombinezonu…Trenutno  najseksi baka Srbije je istakla u prvi plan svoje obline i pokazala da se ni u 66. godini ne predaje… Mi ipak mislimo da joj ovaj modni gaf nije trebao u životu.

Pogledajte fotografiju:

 

VESNA ZMIJANAC

Sličnu haljinu kao Sanjinu je obukla i Vesna Zmijanac i otkrila brushalter i pozamašan deo dekoltea. ..Ostatak je srećom ostao skriven, ali u ovim godinama bi zaista trebalo da porazmisli o svedenijem oblačenju. Golotinju neka prepusti mlađim koleginicama.

Zena

 

Podijeli članak: