PAMTIT ĆE OVO ZA SVA VREMENA: Evo kako je Stoja odgovorila na prozivke bivše učiteljice!

Estrada

Stoja  žestoko uzvraća udarac.

Poznata folk Pevačica Stojanka Novaković Stoja  se našla u centru medijskog skandala kada je na videlo izašla izjava njene učiteljice da nije uspela da u roku završi osnovnu školu,, pa je po odluci nastavnog veća pevačica bila primorana da prekine školovanje,, a njena učiteljica od tada pa sve do sada nikad nije imala nijednu lepu reč da kaže za nju…

Elem, Stoja je nakon toga  odlučila da progovori pa joj se posle mnogo godina obratila putem fejsbuka i razjasnila situaciju a uzgred i otkrila zbog čega je napustila školu.

“Kao što svi znaju, moji roditelji, brat i ja bili smo jako siromašni, ali ponosni. I pošto nismo imali da na poklon nosimo kokoške, jaja, sir i slaninu, spadala sam među sirotu decu koja nažalost nisu bila omiljena. Međutim, sada sam beskrajno zahvalna svojoj razrednoj, gospođi Dobrili na svemu! Njenim ponašanjem, koje je i dan danas, vidim isto, probudila je u meni inat i neviđenu motivaciju da uspem i prevaziđem sve odlične đake, miljenike i bogate koji su bili punih ruku kokošaka, jaja i slanine. Istovremeno joj sve i opraštam, a svim prosvetnim radnicima savetujem da motivišu decu, ali da ih nadasve poštuju i nikad ne pričaju o njima loše, naročito posle više decenija, jer ipak su to njihovi đaci, jednom i zauvek.”

A možete pogledati i Stojin status na fejsbuku u originalu.

 

Podijeli članak: