Vijesti
0

Pakao u bolnici: Devojka operisala žuč, a probudila se sa sprženom nogom!

Iz Kliničkog se centra još uvek nisu oglasili povodom ovog događaja… Emilija Rakić (32) je zadobila opekotine drugog stepena na nozi tokom operacije žučne kese u niškom Kliničkom centru, kada je, kako tvrdi, aparat za operacionim stolom počeo da varniči i naneo joj tako teške povrede…Pored žuči, nesrećna devojka morala je odmah na još jednu […]

Podijeli članak:
Pakao u  bolnici: Devojka operisala žuč, a probudila se sa sprženom nogom!

Iz Kliničkog se centra još uvek nisu oglasili povodom ovog događaja…
Emilija Rakić (32) je zadobila opekotine drugog stepena na nozi tokom operacije žučne kese u niškom Kliničkom centru, kada je, kako tvrdi, aparat za operacionim stolom počeo da varniči i naneo joj tako teške povrede…Pored žuči, nesrećna devojka morala je odmah na još jednu operaciju, a njoj je, kako tvrdi, presađena koža sa jedne noge na drugu.

“Ne sećam se ničega jer sam bila poda anestezijom. Probudila sam se sa jakim bolovima noge. Začudila sam se kako to da me boli noga, a onda sam saznala da mi je cela noga bukvalno „spržena“. Doktor mi je rekao da se nešto desilo ali ni sad ne znam tačno šta. Pretrpela sam mnogo bolova” kazala je kratko za “Novosti” Rakićeva.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  ŽRTVE ISTOG ČOVEKA S KOJIM IMAJU DETE: Znao je kako da udari, a da se to ne vidi

Iz Kliničkog centra se još uvek nisu oglasili povodom ovog nemilog događaja.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!