Pa, tukla sam ga jedno 2, 3, 4, 5 puta, a onda sam ga isterala iz kuće: Kako izgleda kad muškarac dobije batine od žene…

Vijesti

“Dešavalo se da me zajedno s njom tuku i deca. Udarali su me u kičmu i glavu” govori žrtva Zoran Božin iz Vračevog Gaja kod Bele Crkve.

Zoran Božin iz Vračevog Gaja kod Bele Crkve je žrtva  porodičnog nasilja. Iako smo navikli da žene budu žrtve zlostavljanja, ovog puta je obrnut slučaj, a da sve bude još gore, neretko su Daliborki Đorđević u tom maltretiranju pomagala i njihova zajednička deca… On je ćak u više navrata prijavljivao da ga je prebila i nanela mu lake povrede zbog čega je protiv Daliborke, Osnovno tužilaštvo pokrenulo istragu.

Kako je i sam potvrdio za Belocrkvanske novosti, Zorana je nevenčana žena više puta tukla.

“Dešavalo se da me zajedno s njom tuku i deca. Udarali su me u kičmu i glavu. Sada više nisam u toj kući, i od četvoro dece koliko ih imamo, s dvoje ne govorim”  priznaje Zoran.

Prijavljivao je više puta, policija je izlazila na teren i upozoravala ga da se skloni. Nakon svega, on ipak razmišlja o pomirenju zarad te dece…Daliborkina verzija je drugačija. Ona priznaje da ga je tukla, ali mu, navodno, vraća “stare dugove”.

“Znate li vi kakvu sam ja fizičku i psihičku torturu od njega trpela. Udarila sam ga dva, tri, četiri, pet puta.”

Ipak, pojedine komšije potvrdile su da su bili svedoci nasilja nad Zoranom Božinom od strane Daliborke. Smatraju da je potpuno Zoran nedužan…

“On je takav čovek da ne može bolji da bude. Vredan je, lud koliko je vredan. Video sam kad ga je tukla” govori prvi komšija koji Zorana poznaje još kad je bio dete.

Nadležno tužilaštvo preduzima zakonom predviđene istražne radnje… Centar za socijalno takođe treba da se uključi jer sukobljeni imaju četvoro vanbračne dece.

(Telegraf.rs

Podijeli članak: