Ljubav
0

OZVANIČIO VEZU: Lukas objavio prvu zajedničku fotku sa novom devojkom! Plavuša izvajanog tela koju ne ispušta iz ruku!!! (FOTO)

Lukas je više puta rekao da u javnost neće iznositi detalje iz svog privatnog života, ali se ipak predomislio Popularni folk pevač Aca Lukas pre nekoliko meseci se razišao sa Sonjom Vuksanović, a njegovo srce je nedavno  osvojila plavuša iz Banjaluke, Plejboj zečica Božana Vujinović. Kako smo već pisali, razlika među njima je 24 godine, budući da […]

Podijeli članak:
OZVANIČIO VEZU: Lukas objavio prvu zajedničku fotku sa novom devojkom! Plavuša izvajanog tela koju ne ispušta iz ruku!!! (FOTO)

Lukas je više puta rekao da u javnost neće iznositi detalje iz svog privatnog života, ali se ipak predomislio

Popularni folk pevač Aca Lukas pre nekoliko meseci se razišao sa Sonjom Vuksanović, a njegovo srce je nedavno  osvojila plavuša iz Banjaluke, Plejboj zečica Božana Vujinović.

Kako smo već pisali, razlika među njima je 24 godine, budući da atraktivna Božana ima 25, a Aca 49 godina, ali čini se da im u vezi ide sve po planu, jer je folker objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju…Nakon što su uhvaćeni u provodu u jednom beogradskom restoranu, Lukas je sada, kako se čini, ozvaničio vezu sa Božanom i to tako što je fotografiju objavio na Instagramu.

Još zanimljiviji bio je folkerov komentar:

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  SARAJLIJA UPOZNAO RASPUŠTENICU IZ LUKAVCA: Kad su ušli u spavaću sobu uslijedio je užas!

” Prva slobodna subota! I prva…”  napisao je Lukas i stavio srce:

espreso

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!