OŽENIO SE BOJAN IZ LEXINGTON BANDA: Ali ovo je svima privuklo pažnju na vjenčanju!

Estrada

Bojan Vasković i Aleksadra Jeličić su krunisali svoju ljubav brakom. Frontmen grupe “Leksington bend“ i njegova dugogodišnja djevojka, studentkinja medicine su se jučer poslije podne vjenčali u crkvi na Topčideru. Mlada je ponijela dugu bijelu vjenčanicu, dok se Bojan ipak opredijelio za klasično odijelo.

Među poznatima koji su došli da prisustvuju svečanom činu bili su momci iz njegovog benda, Aleksandra Gudelj sa suprugom Veljkom, Predrag Peđa Jovanović, Mia Borisavljević i mnogi drugi.

Mladenci su se upoznali tokom snimanja jednog spota prije nekoliko godina i od trenutka kada su započeli svoju ljubav nisu imali nikakvih većih nesuglasica. Aleksandra je trenutno trudna, a u ulozi roditelja će se naći krajem ove jeseni.

Inače, pažnju javnosti je privuklo i to što slavlje u restoranu obezbjeđuje nekoliko tjelohranitelja kako bi mladenci i gosti bili sačuvani da na miru piju i jedu, a da ih novinari ne slikaju. Također ukoliko je suditi fotografijama i video snimku, obezbjeđenje je madence pratilo u stopu.

Izvor: Kurir

Podijeli članak: