Ovo su TEKSTOVI PORUKA koje su kod Jelene Krsmanović NAĐENI U TELEFONU!!!

Vijesti

Cela Srbija čeka na razrešenje ovog strašnog zločina..

Pet prepiski ubijene pevačice  Jelene Marjanović je pronađeno  u njenom telefonu do kog je došla policija, a koji je ubijena pevačica koristila krijući ga od ostalih ukućana.

“Matora stalno zvoca, pevala sam jutros do četiri, a sad perem i čistim kao Pepeljuga”   ovo je samo jedna od poruka koju je pevačica Granda Jelena Marjanović poslala sa telefona koji je početkom septembra nađen nedaleko od porodične kuće Marjanovića u Borči.

Kako je  kazao izvor iz istrage, Jelena je tajno koristila telefon da se dopisuje sa bliskom osobom čiji se identitet drži u tajnosti… Ostali mobilni aparati su bili pod budnim okom Zorana Marjanovića koji je uvek kontrolisao s kim se ona dopisuje.

Jelena je tako mogla nesmetano da piše bez nadzora muža, da opisuje osećanja i šta preživljava.

 “Taj telefon je bio poluispravan, posle Jelenine smrti ga je koristio Jelenin svekar Vladimir. Sumnjivo je to što Zoran nije poslušao policajce i predao im sve mobilne telefone ubijene supruge iako su mu to više puta naglasili. Kasnije se pravdao da je taj telefon nađen u nekoj od fioka, i kako je mislio da uopšte ne radi “ kazao je izvor.

Kako navodi Srpski telegraf, neke od drugih poruka koje je Jelena slala sa telefona bile su:

Evo me, vidimo se kad završim obavezno po dogovoru
Ne mogu više nikoga da gledam po*izdeću
Idem da vežbam, ne mogu više da slušam da sam debela, ostaje samo da gladujem
Da mi nije deteta odavno bih otišla iz ovog pakla

 

Da se podestimo, zločin nad pevačicom desio se 2. aprila prošle godine u Borči, a njen suprug Zoran Marjanović i dalje je u pritvoru zbog sumnje da je povezan sa zločinom.

Srbijadanas

Podijeli članak: