OVO MORATE DA VIDITE Važila je za najlepšu srpsku glumicu, zagazila je u SEDMU DECENIJU, a evo kako sada izgleda! (FOTO)…

Lifestyle

Nerealno!

Snežana Savić, je oduvek plenila svojim besprekornim izgledom… Ona je zagazila u sedmu deceniju života, ali i dalje joj mnoge žene mogu pozavideti na prirodnoj lepoti i negovanom licu.

” Jesam za negu, i svaka žena treba da se neguje jer to je prosto pitanje higijene, kao što idemo kod zubara, frizera. Kritikuju me moji bliski, ali mislim da je bezveze kriti godine kad je to lako proverljivo. Naravno da svaka žena koja nosi taj prefiks lepog i dobrog izgleda, nije joj lako, godine čine svoje, teško je zadržati dobar izgled u zrelijim godinama “ govori Snežana i dodaje da li joj je lepota bila dar ili kletva:

“Teško je nositi se sa svim tim darovima koje dobijete. Darovi vas nagrađuju, dobijete od Boga nešto što niste zaslužili i morate da poštujete, cenite i negujete. Mi znamo toliko naših divnih žena, prelepih, koje nisu mogle da kažu da budu srećne… Valjda vas život izlomi, pre su ostarile od nekih drugih koje možda nisu bile toliko nagrađene tim prirodnim izgledom, lepim”.

Pogledajte kako glumica sada izgleda:

Podijeli članak: