Ovo je sve šokiralo: Isidoru Bjelicu snašlo nešto gore od bolesti!

Vijesti

Isidoru Bjelicu, koja se već četvrti put izborila s teškim kancerom,su optuživali  da je izmilila ovu bolest, te da je vjerovali ili ne koristi u marketinške svrhe, slali su joj uvredljive poruke. Medjutim ovaj put su otišli korak dalje pa se slobodno može reći da se ovako nešto ne pamti.

Ekipa koja vodi profile naše Isidore Bjelice na društvenim mrežama je obavijestila fanove da će od sad sve komentare pratiti i policija.

“Već nekoliko dana sa lažnih profila ista grupa nepismenih osoba na različite načine napada, difamira i prijeti porodici gospođe Isidore Bjelice.

Bili smo prinuđeni da slučaj prijavimo policiji da bi se otkrilo ko stoji iza ovoga i da bi bio procesuiran. Od sad se svi komentari snimaju zbog vođenja istrage.” -stoji u objavi.

Kako piše Alo, Isidora je navikla da je neki ljudi ne vole, ali nikada do sada nije osjećala da je njena bezbijednost ugrožena.

“Isidora je veoma uplašena. Iako zbog narušenog zdravstvenog stanja ne bi smjela da se nervira, ovo ju je potpuno izbacilo iz kolosijeka.

Slučaj je predat policiji i ona se nada da će biti saslušani svi koji su uključeni u hajku protiv nje i njene porodice.

Ona neće davati izjave dok se slučaj ne okonča kako bi pustila nadležne da što efikasnije urade svoj posao”  govori  izvor koji je veoma blizak Bjelici.

I sama Isidora se oglasila  na Fejsu povodom prijetnji:

“Beskrajno sam zahvalna što ste uz mene, znači mi vaša ljubav i podrška.

Uskoro ćemo sve saznati i staviti tačku na ovu smislenu linč kampanju. Voli vas i grli vaša Isi.”

(24sata.rs)

Podijeli članak: