OVO JE POSLJEDNJA OBJAVLJENA SLIKA DRAGANINE DJECE: Evo zašto pjevačica krije djecu!!

Lifestyle

Jedna od najpoznatijih folk pjevačica Dragana Mirković priznaje da ona uopšte  nije pristalica plastičnih operacija i da nikada ne bi dozvolila da njena kćerka Manuela stavi silikone.

Luče iz Kasidola govori da bi na sve načine pokušala svoju nasljednicu odgovori od te ideje. Smatra da mlade djevojke griješe kad odluče da odu pod nož.

” Kad bi mi Manuela tražila da se podvrgne bilo kakvoj plastičnoj operaciji, razgovorom bih je urazumila i objasnila joj da to nije dobro. Moja kćerka nije neko ko bi išao na estetsku hirurgiju jer je sportski tip. Nedavno su je zvali da bude model u Beču, ali je ona čak i to odbila, pošto nije u tom fazonu. Pao mi je kamen sa srca kad je rekla da ne želi da se bavi modelingom i javnim poslom. ” – ponosno je rekla Dragana.

Pjevačica je ovaj put objasnila zašto se njena djeca ne pojavljuju u javnosti, što je jako čudno obzirom da gotovo sve njene kolege ne kriju svoje nasljednike.

“Prije pet godina, Marko i Manuela su mi rekli:

“Mama, mi ne želimo da se pojavljujemo u novinama, drugovi i drugarice to vide, a mi ne bismo da se razlikujemo od njih, ne prija nam.”

Dotad su se slikali sa mnom za novine, a onda sam shvatila da je trebalo njih da pitam.”-kazala je Dragana.
(Informer.rs)

Podijeli članak: