OVO JE BILO NISKO:Lepa Brena otkrila šokantnu informaciju o Ceci i Jeleni Karleuši!

Estrada

Moguće da će se neko slatko nasmejati kada napišemo da je Lepa Brena trendseterka.Pevačica je nedavno na svom Tviteru objavila fotografiju koja takve tvrdnje i dokazuje.Za sada najveća svetska pop ikona Madona ali i domaće dive Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša kao da su za svoje spotove ili nastupe uzele haljine iz ormara supruge proslavljenog tenisera Slobodana Živojinovića.

JK ipak najveći fan

“Grrr, ko ide u Brenin garderober, ha-ha “ napisala je pevačica i okačila kolaž fotografija, koji dokazuje da je njen zanimljivi stil bio uzor mnogim njenim koleginicama,pa čak i nekim sa kojima danas ne razgovora.I tako je, ako je suditi po fotografijama, najveći fan gazdarice „Granda“ ni manje ni više Jelena Karleuša.

Ona se čak dva puta pojavila u odevnim kombinacijama već viđenim dve decenije ranije na Lepoj Breni. JK se igrala u pesku kad je Brena nosila providnu haljinu, koja ističe grudi, i beli komplet na pruge. Karleuši možemo da oprostimo modni gaf, ali Madoni ipak malo teže. Američka pevačica je 1992. u spotu nosila masku Zoroa, koju je Brena već koristila za jedan modni editorijal 1982.

I Ceca, izgleda, ima isti ukus kao njena starija koleginica. Tako je Ražnatovićeva obukla identičnu crnu haljinu sa specifičnim dekolteom, a kojoj bolje stoji, procenite sami.

pictures-2014_august-lepa_3_760345773

pictures-2014_august-lepa_brena_2_709910783
(kurir)

Podijeli članak: