OVO JE BILO NISKO! Prevarena supruga ljubavnici svoga muža napisala otvoreno pismo…

Ljubav

Jedna prevarena supruga ljubavnici svoga muža je napisala otvoreno pismo, pročitajte šta joj je rekla!

Ona je krenula od početka. Muževu ljubavnicu obavijestila je kako uopšte  nije istina to da su se ona i suprug razišli. Nego upravo suprotno. Ženi koja spava s njezinim muškarcem objasnila je kako je njihov do sada bio stabilan, kako joj svaki dan muž šalje pregršt ljubavnih poruka te ako joj ne vjeruje, poslat će joj sve i jednu na uvid. U pismu je iznijela dovoljno detalja o suprugu, kako bi ona koja s njim spava ili njezina prijateljica mogle prepoznati o kome se radi.

Ostavila si svoju maskaru u autu mojeg muža. Smeđe boje, marke Covergirl. Ostavila si i nešto odjeće. Bacila sam sve. Ostavila si i svoj grudnjak. Nosiš veličinu 36 B. Ja nosim 34 C. Grudnjak ti je smrdio na piće”, napisala je prevarena žena. Nakon što mu je u lice rekla kako zna da je vara, on je zatražio rastavu braka. Glumio je žrtvu i tvrdio kako je sve to jedna velika zabuna. Optužio ju je da je kontrol frik i prišio joj hiljadu drugih karakternih mana. Muškarci, naime, nikada nisu krivi.

Što se maskare tiče on ju je uvjeravao kako maskara pripada njoj, a ne tamo nekoj ljubavnici. Međutim, njegova supruga upotrebljava maskaru Lancome, a žene nikada ne griješe kada su u pitanju različiti proizvođači šminke. Do teme grudnjaka nisu niti došli. Čemu se mučiti?

“Nedavno je izgubio nešto kilograma. Nakon petnaest godina pakla za mene i klince, konačno je prestao piti. Kupio si je novi auto iako se oko toga dogovorili, ali znaš što? Ona velika lijepa kuća u kojoj živi i sve ostalo… ja posjedujem polovicu od svega toga!” , objasnila je prevarena žena ljubavnici kako stvari stoje.

Detaljno joj je objasnila kako ona neće živjeti u toj velikoj kući jer će je, nakon rastave braka,kuću  prodati. Spomenula je i dugove koje imaju jer su djeci plaćali privatne škole, a onda se okolmila i na supruga. Opisala ga je kao relativno inteligentnog pedesetogodišnjaka, čije tijelo neće još dugo biti u tako dobroj formi. On je cijeli život bio građevinski radnik, a to će, baš u ovim godinama, doći na svoju naplatu.

“Nadam se da si svjesna što ćeš dobiti. Dobit ćeš srednjovječnog muškarca, bez prebijenog centa u džepu”  poručila je ljubavnici i dodala kako će joj sa zadovoljstvom prepustiti sve obiteljske pse, u zamjenu za, primjerice, televiziju, hladnjak ili namještaj iste vrijednosti.

Što se tiče djece, ni tu nije bila blaga.

“Ukoliko imaš djecu, a ja mislim da imaš, jer si jednu večer kada nas nije bilo kod kuće, zaboravila vrećicu punu sladoleda i slatkiša, namijenjenu klincima, sigurno ne njemu, jer ga nikada nisam vidjela da jede takve stvari, moraš znati sljedeće. On je tip koji olako troši novac i još lakše pada u dugove. Bila sam u situaciji kada sam morala ići u pučku kuhinju, kako bih prehranila svoju djecu, zbog njegovih dugova. Sretno ti bilo s tim!” , napisala je prevarena supruga.

“Ako si ti normalna osoba, shvatit ćeš ovo na pravilan način. On je svašta, ali nije slobodan muškarac. Sve što želi je povaliti te jer zna, ako se rastanemo, da će ostati bez svega. Gledaš li ga kao zadnji vlak, siđi na prvoj stanici jer te neće odvesti nigdje, osim u propast”, tako je završila svoje pismo ljubavnici svoga muža. Kako je ova dalje reagovala još uvijek nije poznato. Ali po svemu sudeći neće biti oduševljena.

Izvor: hayat.ba/ekskluziva.ba

Podijeli članak: