OVO JE ARKANOVA MAČKICA: Bila je njegova telohraniteljka, preživela silovanje, otela vojnika i auto da bi došla do žene koju voli…

Vijesti

Marijana Nalovski Mačkica je bila deo Arkanovih “Tigrova“ i njegova telohraniteljka, a u šokantnoj ispovesti otkrila je kako je biti “mačkica među tigrovima”.

Majka ju je ostavila odmah po rođenju u Tašmajdanskom parku. Ona je odrasla u Domu za nezbrinutu decu “Moše Pijade“. Tamo je preživela silovanje. Kako govori, volela je dva puta, i oba puta – žene, ali se jednom udala – naravno za muškarca. Ona otkriva da joj je naveći ožiljak ostavio rat…

” Bog je namestio da dođem do željka Ražnatovića Arkana. Kasnije se ispostavilo da ništa nije slučajno, jer je on bio prijatelj moje biološke porodice. I sam se iznenadio zbog toga. Počelo je veliko prijateljstvo i imala sam njegovu podršku”  priseća se svega Marijana.

Kako govori, među “Tigrovima” je vladala stroga disciplina, za šta i danas misli da je u redu.

” Što se tiče seksa, ja ga tamo nisam imala. Bila sam i ostala njegova sestra” govori Marijana.

“Željko je znao za moje žene” U svojoj ispovesti emitovanoj na B92 kazaoa je i da je Željko znao za njene žene.

“To je normalno prihvatio. Napravio je tešku sprdnju i dobro smo se zezali.”

Jednom sam otela vojnika i auto samo da bih otišla da vidim ženu koju sam tad volela. S druge strane, bilo je muškaraca koji su bili gejevi. Njih sam provalila…. U tim trenucima su imali veliki problem ali i strah. Važnije je bilo da se dobro uradi akcija sa što manje žrtava, kao i da spasemo što više naroda. Znam par iz rata koji je kasnije bio godinama u vezi – otkriva ona.Komentarišući svoje seksualno opredeljenje i iskustvo s okolinom, Mačkica gvori da narod misli da je biti lezbijka ili gej nešto što je “vau“.

” Tako vaspitavaju svoju decu od malih nogu. Kažu im: “Vidiš one čike? Imaju nešto što je bljak!“. Za mene je sve to lepo. I lezbijke i gejevi. U pitanju su bića.Nebitno kog su pola. Meni je bitna ljubav. Izvinite, ako dobijem ljubav od žene, ja ću se predati i uživati koliko god to da traje” kazala je ona na kraju.

(Kurir.rs/B92)

 

Podijeli članak: