Ovo bi mogao da bude uzrok stravične pucnjave na Novom Beogradu: Duškova i Tamarina komšinica otkrila do sada nepoznat detalj!

Vijesti

Motiv ovog krvavog pira je i dalje  zvanično nepoznat, ali komšinica supružnika javnosti je otkrila jedan detalj koji bi mogao da bude motiv za pokušaj ubistva.

Direktorka Predškolske ustanove “Surčin” Tamara Rodić (37) je teško povređena kada je u nju pucao suprug Duško Rodić (37) juče oko osam sati ujutru na Novom Beogradu… Rodić je u suprugu upucao u stomak nakon kraće svađe na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića, a zatim je sebi pucao u glavu…Ova velika se drama odigrala  ispred zgrade u kojoj su živeli, kada su supružnici krenuli na posao, a po Tamaru su došli kolega i koleginica službenim autom iz vrtića u Surčinu.

“Njih dvoje su stajali ispred zgrade i čekali da kolege dođu po Tamaru. Prepirali su se nešto na ulici, a kada su njene kolege stigle, Tamara je ušla u kola i sela na suvozačevo mesto. Nije stigla da zatvori vrata, a suprug joj je prišao i upucao je tri puta u stomak i u nogu” govori  Blic.

Nekoliko sekundi kasnije Duško je iz istog pištolja pucao sebi u glavu.

Motiv ovog krvavog pira i dalje je zvanično nepoznat, a policija je juče saslušala Tamarine kolege koje su bile u kolima kada je Duško zapucao…. Nezvanično, u ovoj porodici do sada nije bilo prijava za nasilje, a pištolj iz kog je pomahnitali suprug pucao je bio držan ilegalno, bez dozvole.Komšije, kako govore, iz stana Rodića nikada nisu čuli buku.

“Viđam ih kada kreću na posao. Tamara je uvek sređena i nasmejana i skoro uvek sa sobom vodi njihovu ćerkicu (8). Šokirana sam”  rekla  je vidno potresena komšinica ovo dvoje supružnika koja je želela da ostane anonimna.

Međutim, poznanici govore da su Tamara i Duško, koji inače važi za imućnijeg čoveka, bili pred razvodom braka.

“Ona je htela da ga ostavi i to već duže vreme. Nisu još pokrenuli parnicu, ali on to nije mogao da prihvati, nije hteo da je pusti”  kazala je poznanica koja je želela da ostane anonimna.

U predškolskoj ustanovi u kojoj je ranjena žena bila direktorka se juče sve odvijalo u normalnom redu, a kako su rekle vaspitačice koje su radile sa Tamarom, znaju šta se dogodilo, ali nisu želele da daju nikakve informacije…. Sekretar Predškolske ustanove takođe nije hteo da daje nikakve informacije o tragediji, jer, kako govori, sve je saznao iz novina.

(Telegraf.rs/Blic)

Podijeli članak: