Ovako izgleda otac Jelene Karleuše !

Lifestyle

Svima je već dobro poznato da je Jelena Karleuša Tošić je jedna od najkontroverznijih pevačica na srpskoj estradi. Ona je definitivno svojim ponašanjem, izjavama i nastupima je opravdala nadimak “mala od skandala” koji je dobila na osnovu svog istoimenog hita. Važi za osobu koja nema dlaku na jeziku pa često dolazi u sukob sa kolegama.
Ona je rođena 17. avgusta 1978. godine u Beogradu. Jelena je jedino dete poznate radio-novinarke Divne i kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše. Nju su roditelji čuvali kao malo vode na dlanu i veoma im je zahvalna na bezbrižnom detinjstvu koje su joj oni pružili… Iako su se njih dvoje razveli kada je pevačica još bila mala,, još dugo su svi živeli zajedno pa nije bila uskraćena za odrastanje u toploj, porodičnoj atmosferi.

Jelena je bila veoma nestašna devojčica,,, volela je da se penje po drveću i da brzo vozi biciklu… Smatrala je da ima natprirodne moći, a ni dan-danas joj nije jasno kako prilikom mnogobrojnih vratolomija nije slomila neku kost. Želela je da otvori azil za napuštene pse i mačke o kojima bi brinula.

Pošto je Jelenin otac instruktor nautičkih sportova,, ona je veoma  rano počela da trenira skijanje na vodi i ronjenje. Išla je na razne ekspedicije širom Jadrana i proučavala prelepi podvodni svet…

U gostima Jelena nikada nije brukala svoje roditelje,, niti se ponašala razmaženo zbog čega su bili veoma ponosni na nju… Ona je više volela da bude u društvu starijih osoba sa kojima je razgovarala, dok joj njeni vršnjaci uopšte nisu bili zanimljivi.

Jeleninu majku mnogo puta ste do sada vidjeli. A kako izgleda Jelenin otac pogledajte:

download-5

 

Podijeli članak: