OVA VIJEST MNOGE ĆE RASTUŽITI: Poznata folk pjevačica kroz suze otkrila da…

Estrada

Snežana Đurišić je pobjednica petog „Grandovog“ festivala “Budi human”. Da će ubjedljivo trijumfovati bilo je jasno već na početku glasanja, a Snežana je svaki bod za pjesmu “Niko me nije voleo kao ti”, s kojom se takmičila, ispratila sa suzama. Nekoliko trenutaka pošto su je proglasili za pobjednicu, Snežana je pričala sa ekipom „Blica“.

“Sve ovo ostavlja vrlo jak utisak na mene… Vjerovala sam u pjesmu. I vjerovala sam u sebe. Šaban Šaulić je bio ubijeđen da ću pobijediti. Ovo takmičenje ima uzvišen cilj. Osim što je donijelo odlične pjesme, ono ima i humanitarni karakter, jer ćemo pomoći nekome.

Mnogo je unesrećene djece kojoj će ovo pomoći “ kazala je Snežana. Uz nju je sve vrijeme bila njena kćerka. Snežanin suprug Slobodan Gvozdenović je prije godinu i po preminuo u Beču zbog posljedica srčanog udara.

“Jasno je kome sam posvetila ovu pjesmu. Isti slučaj je i sa prethodnom „Lepi moj“. I dalje mi je teško da govorim o tome, rane nisu zacijelile, niti će ikada. Plakala sam jer su me ponijele emocije, a znam da me moj suprug čuva odozgo i da je uvijek sa mnom. To se nikad neće promijeniti”  govori  Đurišićeva ne krijući suze.

Govori da je ona  na festivalu imala samo jednog favorita.

“Mislim da je Darko Lazić imao odličnu pjesmu, i to ne samo zato što ju je napisao Šaban Šaulić. Njegova pjesma je fantastična, ostale ne bih komentarisala. Šta sam imala da kažem, rekla sam” govori pjevačica, a na pitanje da li će slaviti pobjedu, sa osmijehom na licu ona je odgovorila: “Slavlje je ovo što se sad dešava ovdje. Nemam vremena za te afterpartije. Danima unaprijed sam rasprodata, evo već imam dva snimanja sutra koja ne mogu da propustim” govori pjevačica.

 

Podijeli članak: