OTMICA U BEOGRADU: BRUTALNO PRETUKAO ženu zatim joj je OTEO troje dece i odveo ih u…

Vijesti

Beograđanka S. B. (38) tvrdi da joj je bivši muž, E. J. (45) Kurd, bukvalno oteo njihovo troje male dece i odveo ih u Tursku.Kako ona govori njen nevenčani ju je u avgustu prošle godine prvo pretukao, a posle nekoliko dana uz pretnju pištoljem i kidnapovao decu A. J. (11), E. J. (10) i T. J. (4).

Prema njenim rečima za “Alo!” on ih je odveo u grad Mersinu Turskoj, gde živi sa prvom ženom, inače svojom sestrom od strica.

“To mesto je na samo dva sata vožnje od Sirije, gde besni rat. Svaki dan mislim na to i brinem za bezbednost i živote moje dece. Ni sanjala nisam da ću prolaziti kroz ovakav pakao” govori  ona i priseća se 18. avgusta kada je E. J. upao u kuću.

“Probudio me je s pištoljem u ruci i naredio da odem do prodavnice po hleb. Kad sam se vratila, dece nije bilo. Zvala sam ga na telefon, a on se nije javljao. Onda je mene pozvala mlađa ćerka, plakala je i govorila da žele da se vrate da spavaju. Odveo ih je iz kreveta “ govori S. B. i na to dodaje da nije odmah pozvala policiju jer je mislila da nema šanse da ih on bez njene dozvole izvede iz zemlje, a uz to je i malom T. J. istekao pasoš.

“Posle nepunih sat vremena, poslao mi je sliku iz aviona i poručio da zaboravim na decu” govori ona koja je nakon toga sve prijavila policiji. Medjutim oni su joj rekli da sačeka sedam dana dok isteknu povratne karte jer je možda u pitanju samo svađa.
“A kada je prošao taj rok, podigla sam tužbu jer mi je očigledno kidnapovao decu. Sud je u oktobru doneo odluku da se deca vrate majci. Ja sam zakonski staratelj, ali šta imam od toga?!

Ne znam ni kako je uspeo da iz izvede iz zemlje bez moje dozvole i bez validnog pasoša jednog deteta. Kada pozovem policiju i pitam kada ću dobiti svoju decu odgovora nema” očajna je ova majka.

Ona govori da je sa E. J. u vezi bila 15 godina. Imali su radnju koja se bavila prodajom sanitarija za kupatila, međutim, posle 10 godina, zbog poreskih malverzacija kojima se bavio E. J, prodavnica je zatvorena a on je pobegao u Tursku.

Kasnije su ga tamo uhapsili zbog pronevere sa nekim čekovima i osuđen je na četiri godine zatvora, ali je iza rešetaka bio samo šet meseci. Nakon toga je otišao u Libiju, gde sam mu se, nažalost, pridružila sa decom. Kada sam shvatila da me je slagao i da smo u zemlji u kojoj je rat, pokupila sam decu i 2013. se vratila u Srbiju” govori  ona i ističe da je tada E. J.poručila tada da je među njima gotovo.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podijeli članak: