OTKRIVEN ŽENSKI DNK NA JELENINOJ TRENERCI! On pripada…(NAJNOVIJA VEST)

Vijesti

Jopš uvek je u toku istraga brutalnog ubistva u Borči koje je potreslo celu Srbiju.

Po svemu sudeći forenzičari su dosli do novog traga koji će možda pomoći u rešavanju ovog svirepog zločina.
Naime na trenerci koju je pevačica  Jelena Marjanović nosila u trenutku ubistva, forenzičari su našli tragove ženskog DNK koji ne pripadaju njoj, otkrivaju stručnjaci angažovani na ovom slučaju.

“Istraga je , na osnovu ovog novog otkrića, usmerena i u pravcu sumnje da bi Jelenin ubica mogla biti žena, a do zaključenja ovog izdanja nismo uspeli da saznamo da li je pronađeni ženski DNK trag već upoređen sa DNK Jelenine svekrve Zorice ili neke druge žene iz neposrednog okruženja”  govori Informerov sagovornik.

 

 

Foto: Srbija Danas
 “DNK je svakako veliki indikator, a da li potiče od ubice ili ne, treba da utvrdi dalja istraga. DNK materijal je u konkretnom slučaju mogao da dospe na više načina: ako se Jelena pre smrti branila od ubice, mogao je da se prenese i kapljičnim putem.

Na policiji je da utvrdi o kakvom je materijalu reč i da sistemom eliminacije utvrdi o kakvom je materijalu reč, i da sistemom eliminacije utvrdi kome taj čno pripada taj DNK i kako je dospeo tamo gde je pronađen”  rekao je forenzičar Dragan Ječmenica.

SRBIJA DANAS

Podijeli članak: