Otkrivamo:Zašto je došlo do KRVAVE TUČE pevača Granda i vlasnika restorana!

Estrada

Pevač Slobodan Vasić se, u subotu rano ujutro, potukao u Zemunu sa Sehadijem Elmazinijem, a do sukoba je, kako se navodi, došlo zbog novca.

Vasić je, kako piše “Alo”, nedavno otvorio restoran i bazene u Surčinu, a prostor je navodno zakupio od Elmazinija, sa kojim se potukao zbog novca.

Pevač je Elmaziniju razbio stakla na automobilu, a on je zadobio posekotine na ruci.

Sloba je pevao u restoranu te večeri, a Sehadi je naručivao pesmu za pesmom, međutim, kada mu je pevač tražio novac za naručene muzičke želje, Elmazini nije želeo da plati i rekao je Vasiću da nema novca.

– Sloba je pevao celu noć, ali je očekivao da će da dobije novac za toliko muzičkih želja. Kada je video da ovaj nema novca, poludeo je. Prvo je izašao napolje i razbio mu stakla na automobilu, a kada je Sehadi to video, počela je tuča. Vasiću je nastradala ruka jer mu je staklo rascepalo kožu. Vlasnik lokala je zadobio nekoliko udaraca – govori  izvor dnevnog lista i dodaje da je pevač odmah otišao u Urgentni centar.
Ustanovljeno je da Vasić ima zanemarljive povrede koje su odmah sanirane, te mu je samo dat zapisnik. Surčinska policija je takođe odmah reagovala, te su obojica dali izjave o pomenutom incidentu.

Slobodan i ugostitelj su dobili prekršajne prijave.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podijeli članak: