OTKRIVAMO: Zbog čega se Azis NALJUTIO na Karleušu!

Estrada

Jelena Karleuša kao i uvijek je do sada, išla ispred vremena. Tako je i ovoga puta imala ideju da se u artworku koji je uradila za duetsku pjesmu sa Azisom “Ostavljam te” pojave njene najveće estradne rivalke – Seka Aleksić i Dara Bubamara. Nešto slično je uradila Madonna na posljednjem albumu kada su joj u spotu za pjesmu “Bitch I`m Madonna” gostovale najpopularnije koleginice – Bijonse, Majli Sajrus i Keti Peri.

Međutim, kako smo kasnije  saznali, Azisu se taj plan uopšte nije svidio, pa je pitao Jelenu otkud joj uopšte ideja da zove Seku i Daru da učestvuju kada su njih dvoje u kombinaciji upravo pun pogodak.

“Azis je kao i sve velike zvijezde veoma sujetan i ne želi da bilo ko uzima njegovih pet minuta slave. On je oduševljen duetom sa Jelenom koji je ona sama pronašla za njih dvoje i smatrao je da je šteta da takva pjesma padne u drugi plan zbog pojavljivanje Seke i Dare, jer je svjestan da bi mediji pisali više o tome nego o samoj pjesmi…. S druge strane, i Jelena je puna samopouzdanja pa je željela da napravi dobar štos i da pokaže svima kako protiv svojih koleginica nema baš ništa i da njoj nikada nije smetala njihova popularnost. E sad da li ih je na kraju stvarno zvala kako su mediji pisali ili je zbog Azisa ipak odustala od toga, ne mogu da kažem sa sigurnošću”, govori naš  izvor.

 

U svakom slučaju, dueti pop dive sa bugarskom zvijezdom kao i “Bankina”  sa Acom Lukasom upravo  ruše sve rekorde slušanosti na sajtu jutjub i obje pjesme trenutno su prve na trendingu u čak 10 evropskih zemalja, što nijednom domaćem izvođaču do sada nije pošlo za rukom. ..

(Star)

Podijeli članak: