OTKRIVAMO!!! PADAJU JOŠ DVIJE VELIKE ZVIJEZDE ZBOG ŠMRKANJA: Policija traga za glavnim dilerom sa estrade

Vijesti

Nakon objavljivanja snimka na kom se vidi kako mladi folk pjevač Darko Lazić šmrče, Kurir ekskluzivno saznaje da postoje još najmanje dva slična video-zapisa na kojima su još poznatije estradne zvijezde!!! Riječ je o, kako naš izvor otkriva, dvoje starijih pjevača koji su izuzetno popularni među publikom svih generacija!!!

„Prvi nos“ srpske estrade i „zlatna nozdrva“, tako ih svi  zovu. To je javna tajna, riječ je o muškarcu i ženi starije generacije, koji su zvijezde i izuzetno su popularni godinama. Za sada se još utvrđuje, ali se ne isključuje mogućnost da se oni i Lazić snabdijevaju kod istog dilera, pa da i snimci potiču iz „iste kuhinje“. Njih dvoje su u velikoj panici jer znaju da je moguće da ovih dana, kao i njihovog mlađeg kolegu, publika takođe vidi u „akciji“ tako  otkriva izvor Kurira.

Nisu nikad privođeni

Mediji su jučer objavili snimak na kom se vidi zvijezda „Granda“ kako pred jedan nastup, dok je u društvu nekoliko prijatelja, najprije rukom po stolu dijeli bijeli prah, zatim ga uvlači u nozdrve, a potom ga prstom utrljava na desni…. Istražiteljima je, kako saznajemo, poznato ko su dvoje njegovih kolega, ali oni do sada nikada nisu privođeni.

” Isti dileri snabdijevaju krug ljudi sa estrade. Dvoje starijih i Lazić nisu jedini, ali je javna tajna da nju i njega zovu „prvi nos“ i „zlatna nozdrva“. Vremešna pjevačica se čak na snimanju jedne emisije onesvijestila, pozlilo je i čak je intervenisala i Hitna pomoć. Međutim, njeni dobri prijatelji sa estrade uspjeli su da sve zataškaju i ta priča nikada nije osvanula u javnosti ” govori naš sagovornik.

On govori i da je akcenat policije i tužilaštva na dilerima, a ne na kupcima.

” Prilikom privođenja jednog dilera, koji je čak vodio precizne evidencije o kupcima i količinama, ali i dugovanjima, pronađeno je i ime ovog pjevača. On je tada sve negirao, tvrdeći da je to neka greška i da je sigurno riječ o drugoj osobi “ govori sagovornik upućen u istragu.

Prema njegovim riječima, policija intenzivno radi na razotkrivanju glavnog dilera koji snabdijeva srpsku estradu. Naš sagovornik ne isključuje mogućnost ni da Lazić bude pozvan na saslušanje

“U slučaju da bude pozvan, biće saslušan kao građanin. Međutim, nema mjesta njegovoj krivičnoj odgovornosti jer da bi bilo utvrđeno šta je bijeli prah sa snimka, supstanca mora da bude vještačena, što u ovom trenutku svakako nije moguće…

Dugogodišnja praksa pokazala je da on sigurno ne bi rekao da je koristio nedozvoljenu supstancu, već bi se izvlačio da je snimak nastao kao zabava prijatelja i da je bijeli prah na njemu zapravo šećer ili nešto slično” govori sagovornik iz Kurira.

(Kurir)

Podijeli članak: