OTKRILA DETALJE IZ CZ: Ema Lapin puštena iz zatvora!!! Iza svega stoji…

Rijaliti

Ema Lapin je puštena iz pritvora nakon 30 dana, a prve minute na svojoj slobodi iskoristila je da se obrati svojim fanovima.

 

“Samo vi pričajte laži i optužujte nevine, a ja sam na slobodi, jer pravda i istina uvek pobeđuju, svako imalo razuman i normalan je shvatio da mi je sve ovo podmetnuto, namontirano i namesteno, a ti koji su namestili da ja budem uhapšena, neću ih naravno imenovati su korumpirana policija koja je zbog ovoga dobila povišicu. Tužilastvu svaka čast i hvala takođe i sve pohvale za zaposlene u CZ sve najbolje svima želim. A mene ovakva stvar ne može poremetiti i poljuljati, previše sam jaka mentalno da bi me slomilo bilo šta, sve je za ljude, a kad se ovako nesto desi tek onda vidiš ko su pravi prijatelji! I uvek ću biti protivnik droge i svih losih stvari, jer mi se to gadi, nikad se neću promeniti, to ne mora da prihvati ostatak sveta, to moji prijatelji znaju, i to mi je jedino bitno”, napisala je pevačica između ostalog.

 

Da se podsetimo, kako su mediji tada navodili, da je u stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena, pronađeno oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica sa tragovima marihuane…

Nakon toga  joj određen jednomesečni pritvor.

kurir

Podijeli članak: