Otkrila da je partner vara,i napravila nešto zbog čega je mnogo zažalila!!

Ljubav

Lorraine Donoghue (32) požalila je zbog onoga što je napravila kada je otkrila da je njezin dečko Willie Crawford, otac njihova djeteta, vara sa 18-godišnjakinjom. Žena je bila veoma očajna kada je u dečkovom stanu pronašla ženske tenisice koje nisu bile njezine. Odmah je svog 37-godišnjeg partnera napala da je vara na što ju je on, zajedno s njihovom šestomjesečnom kćeri, izbacio iz stana.

Ova prevarena žena sjetila se kako zna lozinku Facebook profila svog dečka pa se ulogirala ne bi li saznala nešto više o njegovoj nevjeri, piše Mirror.

Ali, ono što je vidjela mnogo ju je  šokiralo. Odmah kada je ušla u poruke, vidjela je da se dopisuje s jednom 18-godišnjakinjom s kojom ju je varao cijelo vrijeme čak i dok je ona bila trudna i u bolnici rađala. U porukama je našla i sek*i fotografije koje su izmjenjivali i snimke njihovih sek*ualnih odnosa zbog čega je još više “poludjela”.

Lorraine je odlučila nekoliko golišavih fotografija poslati partnerovim prijateljima, a fotografije gole 18-godišnjakinje poslala je i njezinoj majci te dečku.

Ali umjesto slatke osvete, 32-godišnja Lorraine je  zamalo završila u zatvoru. Partner i njegova ljubavnica su je prijavili policiji zbog čega je ova dospjela na listu sek*ualnih prijestupnika zbog dijeljenja golišavih fotografija.

“Znala sam da je ženskar, varao me i prije nego sam ostala trudna. No, kada smo saznali da ćemo dobiti dijete sve sam mu oprostila i nadala sam se da će ga to smiriti. Ali nije. Bez obzira na sve što mi je učinio, nisam to trebala napraviti. Majka sam i trebam se brinuti o svom djetetu” rekla je prevarena Lorraine Donoghue.

Srećom, lokalni šerif ju je ipak maknuo s liste sek*ualnih prijestupnika, a izbjegla je i zatvor tako da je osuđena na 15 mjeseci uvjetno te je dobila 120 sati dobrotvornog rada.

(vecernji.hr)

Podijeli članak: