Otac Vidoja Ristovića oglasio se nakon smrti sina i prozvao maserku: “Ona je u strahu, ne znam što krije”

Vijesti

Prije nekoliko tjedana je iznenada u 44. godini preminuo beogradski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, suprug voditeljice Nikoline Pišek. U medijima se spominjao zastoj srca, no njegov otac  Viktor Ristović zvan Miša Grof u intervjuu za srpske medije rekao je da to nije točno. Pritom smatra da maserka, koja je bila s Vidojem u trenutku smrti, zna pravi razlog smrti, ali da se boji pričati o tome.

“Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će prije vama novinarima reći kad će poslati nalaze nego meni, ne znam iz kojeg razloga. Otkako mi je sin umro, ne znam šta je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa pričati. Ona je u strahu, ne znam što krije. Nemam drugo objašnjenje”, kazao je Miša Grof za Blic.

“Kada sam bio kod nje u stanu, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj samo jedno pitanje, a to je bilo zašto nije odmah zvala Hitnu pomoć. Prošlo je više od pola sata otkako je Vidoje umro, a ambulantno vozilo stiže tek kasnije”, primijetio je o tragičnom slučaju svoga sina.

“Nikad se više od sprovoda nismo čuli, zanima me šta se dogodilo u tom stanu, kao oca koji je izgubio dijete. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam da stignu nalazi pa ću je pitati da mi objasni kako i što”, kazao je Viktor Ristović.

“Mojih pretpostavki nema, nisam tvrdio nijednog trenutka da je moj sin preminuo od srca. To mi doktori nisu rekli. Uzrok smrti nema veze sa srcem, tko zna što je u pitanju. Bez nalaza ništa ne mogu znati. Nikakav razlog nisam otkrivao, van pameti je da je Vidoje preminuo od srca. Nisam doktor, liječnici mi ništa nisu rekli niti sam ih vidio. Ne znam što se krije od mene, ali i sada imam liječnike oko sebe.Otkako sam izgubio sina, jako se loše osjećam. Ne shvaćam zašto me ljudi pitaju je li mi sada bolje. Tko nije izgubio dijete, ne može shvatiti i razumjeti taj osjećaj. To je praznina koja ostaje. Čovjek može samo nekako naučiti živjeti s tim”, dodao je on.

Miša Grof osvrnuo se i na odnos s Nikolinom Pišek, suprugom njegova pokojnog sina.

“Ne znam zašto ljude zanima kako će se dijeliti imovina. Sve što je moj sin imao, vodi se na moje ime. Ne vidim razlog da bilo koga zanima što ćemo mi i kako ćemo u obitelji bilo šta dijeliti. Prvo se pričalo da Nikolina i ja nismo u dobrim odnosima, ali smo svima pokazali da to nije točno. Narod će uvijek pričati, ali ja gledam svoja posla”, izjavio je on.

Podijeli članak: