Otac ubijenog Davida odgovorio bahatom Dodiku! Vrijeme je da se sazna istina! Ti i….

Vijesti

DAVOR Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, studenta iz Banje Luke koji je ovog ožujka nažalost pronađen mrtav je poslao veoma jasnu porukuaktuelnom  predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Naime, Dodik je danas kazao da će 8. listopada Davor i ostali članovi grupe Pravda za Davida biti uklonjeni s Trga Krajine, gdje se svakodnevno okupljaju već tri mjeseca zahtijevajući da se nađu i kazne krivci za smrt 21-godišnjaka…

Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

“Poruka Miloradu Dodiku: “Davora Dragičevića, oca što ste mi dijete silovali i ubili, nećeš odavde nikad skloniti, a posebno 8. Sklonit ću ja vas sve, i tebe i Lukača i Ilića. Zločinci i ubojice, samo ‘ajte naprijed, što čekate 8.? Ja sam spreman, ja vas čekam. A vi se naoružajte s čim god hoćete. A mene i grupu Pravda za Davida, nećete. 

A dobit ćeš ovaj moj otoman ili krevet. Trebat će ti, siguran budi, zločincu i ubojico. A trebat će i tvojoj djeci, to ti Davor Dragičević kaže, otac ubijenog Davida Dragičevića. I tebi i tvojim zločincima. Sotone i ubojice.”

Index.hr

Podijeli članak: