Otac monstruma iz Srbije: Mislim da je moj sin ubio i ženu prije 20 dana!!!

Vijesti

Vladica Rajković (28) je uhapšen nakon što je priznao da je uveče u selu Vratarnica kod Zaječara oteo, a potom i silovao, pa zatim svirepo i hladnokrvno ubio trogodišnju A.S. iz ovog sela.

Njegov otac je kazao policiji i Blicu da trenutno sumnja da je njegov sin prije dvadesetak dana ubio i četrdesetšestogodišnju ženu iz sela, čiji je nestanak prijavljen policiji.

Trenutno policija radi na rasvjetljavanju i ovog slučaja.

Monstrum je nesretnu djevojčicu oteo sa rođendana u selu na kom su oboje bili, a zatim je mučki silovao i ubio.

Ožaloščena majka oko 21.30 sati je primijetila da njene djevojčice nema, i njen nestanak odmah je prijavila policiji. Ljudi koji su bili na proslavi rođendana kazali su policiji da sumnjaju na Vladicu Rajkovića jer je i on u isto vrijeme nestao s rođendana.

Policija ga je sat vremena kasnije pronašla i privela ga na ispitivanje. A on je  potom priznao da je silovao i svirepo ubio malenu devojčicu, a zatim policiji i tužiocu rekao gdje se nalazi njeno tijelo. Policija je tijelo djevojčice pronašla unakaženo na oko 600 metara od kuće u kojoj su bili na proslavi.

Kako se za sada nezvanično doznaje, ubica je je nakon zločina krvavu odjeću oprao u rijeci Timok i potom krenuo nazad na proslavu.

Svi okupljeni mještani su umalo linčovali osumnjičenog, koga je policija izvukla i sklonila od razjarene mase.

Ubicin otac Nebojša kazao je policiji i Blicu “da sumnja da je njegov sin ubio četrdesetogodišnju ženu iz ovog sela”.

RadioSarajevo

Podijeli članak: