OSVETIO SAM SINA, SAD MOGU MIRNO DA UMREM: Stojan nakon ubistva došao u policiju i SVE priznao!

Vijesti

Stojan Stanojević je upotpunosti smiren i  totalno hladnokrvan posle zločina pojavio u policiji u Požarevcu.

“Osvetio sam mog sina Jovicu i sad mogu mirno da umrem. Ali sa nama će na onaj svet i Dragan Stepić zbog kojeg je Jovica nastradao na gradilištu 2002. godine”  kazao je prekjuče policajcima Stojan Stanojević (67) iz Požarevca, samo pola sata nakon što je Stepiću ispalio hitac iz pištolja u stomak, tako piše Informer.

Izvor iz istrage dodaje kako je Stojan bio potpuno smiren i hladnokrvan kad se posle zločina pojavio u policiji, čak je i pištolj poneo sa sobom i tražio dežurnog u stanici.

“Rekao mu je da je ubio čoveka kog smatra odgovornim za smrt svog sina jedinca 2002. gonine. Kazao je i da je sada sve gotovo i da sa njim mogu da rade šta hoće” govori ovaj izvor.

Stepić je inače bio građevinski preduzimač i vlasnik radnje “Stepić gradnja”. Kobnog dana je popločavao dvorište jedne kuće. Stanojević ga je oko 11h ugledao, da bi se po uzimanju pištolja vratio i usmrtio ga.

Stojanova supruga Divna  još uvek je u velikom šoku zbog onoga što je počinio njen muž. Ona je kazala kako je stalno krivio Dragana za Jovičinu smrt pre 14 godina.

“Tad su radili u selu Zabrega, kopali su neku kanalizaciju. Našeg Jovicu zatrpala je zemlja u kanalu od 4 metra, a Stojan je smatrao da je Dragan glavni krivac za tu tragediju”  kazala je Divna.

Ona je rekla kako se ipak očekivala pravda sa suda, ali je Stepić dobio blagu kaznu – uslovnih 6 meseci zatvora.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: