OSTAVILA STRAŠNU PORUKU NA FEJSBUKU PRIJE NEGO ŠTO SE OBJESILA: 28-godišnja mama, napisala…

Vijesti

Nesrečna majka koja se borila sa činjenicom da joj je “oduzeto” njeno dvoje djece, a da je treće u kritičnom stanju u bolnici, objesila se nekoliko sati nakon što je na Facebooku ostavila poruku emotivnu poruku “Ne mogu više, doviđenja!”
Emma Thomas (28) je pronađena mrtva u bašti. Ova strašna tragedija dogodila se 12.03. ove godine, nekoliko sedmica nakon što je dvoje njene djece od strane socijalne službe povjereno na čuvanje njenom bivšem partneru.
Malo prije nego što je počinila suicid u svom domu u Rochdaleu, Ema postavila je status na Facebook:

“Ja sam završila! Želio si moju djecu i dobio si ih, ali nikada nećeš dobiti nekoga ko bi volio tu djecu kao ja. Ne mogu više, doviđenja!”

Kada je bilo saslušanje o smrti Thomasove, moglo se čuti da je ona već jednom ranije pokušala suicid.Medjutim tako je pokušavala suicid rezanjem vena i predoziranjem tabletama.

Inače, 28-godišnjakinju pronašao je mrtvu njen sadašnji momak Lee Walsh, s kojim ima malo dijete (1), dječaka koji je u teškom stanju u bolnici, zbog problema s jetrom. Thomasova ima dvoje djece iz ranije veze, a kada se rastala od njihovog oca, preselila je s njima iz Blackpoola u Rochdale. Walsha je upoznala godinu dana nakon prekida ranije veze.

Njena sestra, Ellen Price,je  podsjetila na saslušanju da je socijalna služba dodijela njeno dvoje djece, uzrasta 5 i 9 godina, Emminom bivšem partneru u Blackpoolu, dok se ona brinula o bolesnom djetetu.

“To joj je slomilo srce ” rekla  je njena sestra.

Po svemu sudeći , postojao je niz velikih problema, Emmi su prepisani antidepresivi, a bilo je problema i u vezi sa Walshom, odnosno svađa, pa čak i nasilja. Prema nekim navodima jednom je socijalnom radniku rekla:

“Osjećam se kao da skačem s mosta.”

Nažalost veoma rano je svojom voljom okončala život.
(Doznajemo.com)

Podijeli članak: