Osnivač Južnog vetra zaratio sa Sinanom Sakićem: Otkrio sve njegove mračne tajne!!!

Estrada

Miodrag Ilić odnosno Mile Bas, svima dobro poznat osnivač Južnog vetra, je optužio Sinana Sakića da je veliki lažov koji ga je pokrao. On je pobijesnio na bivšeg prijatelja jer je Sinan nedavno izjavio da su zaratili zbog snimka koncerta iz Banjaluke, pošto je prodat, a da on u tome nije učestvovao…

Mile sada tvrdi da Sakić uopšte ne govori istinu i da je lično on bez njegove dozvole i znanja prodao DVD jednoj produkcijskoj kući. Time je povrijedio njegova autorska prava i ostavio ga bez novca.

 

“Skoro 20 godina je stajalo da je ljut zato što nisam došao na koncert u Sarajevo. To mi je rekla i njegova žena Sabina. Još uvijek sam zdrave pameti i nisam sebe razdorio raznim supstancama i alkoholom. Dakle, tada se desilo da se Sinan direktno dogovorio sa vlasnikom Renomea Kajmakovićem snimanje koncerta u Banjaluci. Ništa o tome nisam znao… Poslije nekoliko mjeseci pojavio se video”  tako tvrdi Bas i na to još dodaje da su Sakiću nedozvoljene supstance i alkohol uništili pamćenje.

“Netačno je što je Sinan rekao, nema potrebe da se kreiraju stvari. Čovjek mora da kontroliše šta priča, čak iako je pod dejstvom nečega. Sinana vidim kao veliku žrtvu vlastite porodice. Za njega sam učinio nešto što nisam uradio ni za svog rođenog brata, brinuo sam o njemu tokom cijele njegove karijere i nisam zaslužio da mi se imputira nešto što nije tačno”  govori  Mile.

Sinan, koga smo prekinuli tokom probe za koncert na Tašu,, zakazan za 3. juni, poručio je da nema vremena za razgovor i da će nam se javiti u toku današnjeg dana…

(Kurir)

Podijeli članak: