Optužila je da je htjela da PRODA DIJETE ZA 16 000 eura, ona poručila: SAD TI KREĆE GENERALNA PROBA ZA…

Lifestyle

Suprug Anabele Atijas iz veze prije ove sa pjevačicom ima dijete, sina Leona, sa djevojkom iz Zenice Jasminom Skender… Kako je Jasmina u više navrata kazaka, između ostalog i u ispovijesti, Andrej ju je navodno trudnu ostavio, i to upravo zbog Anabele.
Nakon pomenute ispovijesti na Instagramu je nastao potpuni haos, a ako je suditi po najnovijem potezu Anabele i Jasmine neće se uskoro završiti…

Naime, Jasmina je na svom nalogu objavila poruke koje sadrže skandalozne tvrdnje vezane za nju, a jedna od njih jeste i ta kako je “dijete htela da proda za 16.000 eura. Poruke su poslate sa Anabelinog profila, ako je suditi po tome što nosi isto ime kao njen “anabelci“, i istu profilnu fotografiju…U galeriji pogledajte prepisku koju je Jasmina objavila, a preko koje je, očigledno u trenutku bijesa, ispisala oštre poruke.

Ovim povodom pozvali smo i Anabelu. Prvo pitanje bilo je da li je vidjela prepisku koju je Jasmina objavila na svom Instagram nalogu.

“Nisam, ne bavim se time. Nemam nikakav komentar. Ja nisam zadrugar, moj suprug nije zadrugar, vidjeli ste i sami da je čovjek objavio kome se obratio, instituciji… On probleme koje ima sa gospođom ne rješava putem tabloida, ko to radi, njegov problem” govori Anabela.Nakon što smo joj objasnili o kojoj prepisci je riječ, te da su poruke u kojima se navodi kako je Jasmina htjela dijete da proda Andreju za 16.000 eura, poslate baš sa njenog profila,.

“Nemam pojma o čemu pričaš. Ne bih voljela da učestvujem u nečemu takvom. To se mene ne tiče ” kazala je Anabela.

 

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: